Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesul de recrutare a inginerilor hardware

roadrunner

Postări Recomandate

Am pus pe YT un video despre procesul de recrutare a inginerilor hardware aici in west - nu stiu daca lucrurile sunt la fel si in Ro (posibil sa nu se aplice) 

daca nu stiti bine engleza folositi subtitles cu traducere automata

Bafta la toti!

Link spre comentariu
  • validae a schimbat titlul în Procesul de recrutare a inginerilor hardware
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bolek

1

• roadrunner

1

Top autori în acest subiect

E corect si pt RO, e un cerc vicios, cv-urile sunt umflate ca sa impresioneze hr si sa te cheme la interviu, apoi cerintele pt job se umfla si mai tare ca sa poti filtra un nr limitat, apoi candidatii nechemati umfla cv-urile si mai mult ca sa fie chemati totusi, e positive feedback. Procesul se termina cand renunta compania la pozitia deschisa , sau angajeaza doar cu recomandari din interior. Candidatul de care vorbesti cu par alb este de obicei contractor, si este adus cand corporatia o duce bine, apoi discarded cand e recesiune fiind prea scump. Atunci ajung proiectele geniale facute de experti externi pe mana unor pafaristi interni care nu stiu ce sa faca mai departe cu ele...Been there done that.

Editat de bolek
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări