stefan73 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Bună ziua, Am două magnetofoane, Majak 205 și Tesla B115 pe care le doresc să le readuc la viață. Caut un depanator serios în București sau Ilfov. Mulțumesc frumos. Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 https://www.elforum.info/topic/156700-reparatii-magnetofoane-aparate-de-radio-vechi/#comments Link spre comentariu
stefan73 Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 Am auzit de la alți colegi de pe alte forumuri că nu prea este serios. Știu trei cazuri cu colegi care i-au dat aparatele la depanat și așteaptă de luni bune să le ia înapoi. Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) Vedeti ca la mayak-ul ala trebuie schimbati toti condensatori electrolitici, curatate toate contactoarele, trebuie gresat, schimbate curelele...e de munca. Nimeni nu vi-l poate face rapid....mai ales ca multi avem servici si aceste reparatii se fac in timpul liber, care este destul de limitat. Daca nu va grabiti cu ele luati legatura cu mine prin mesaj privat. O reparatie la un aparat poate sa dureze la mine si pana la doua saptamani.....doua trei ore pe seara. Editat Ianuarie 18 de mac01 Link spre comentariu
stefan73 Postat Luni la 10:40 Autor Partajează Postat Luni la 10:40 Bună ziua, Vă rog frumos dacă se poate să îmi dați un număr de telefon pentru a discuta mai multe detalii. Vă mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum