mercenarx Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 (editat) am pe masa orezaria asta care nu vrea sub nici o forma sa iasa din st-by i-am rescris spi memory cu un dump de pe la rusi , si cu unul de la polonezi , si nu vrea si pace tensiunile sunt ok are cineva un dump verificat (cu toate ca nu cred sa fie asta cauza) , sau poate o solutie? multumesc! Editat Ianuarie 17 de mercenarx Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Benzile LED ok ? https://we.tl/t-Vu9VN132XN Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 18 Autor Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) Multumesc mult Tavi ! Si cu mufa de la barete led cuplata , si deconectata , face la fel : led de st-by aprins rosu si atat La cele de diagonala mai mare , de obicei se defecteaza baretele led si tv nu pleaca , dar manifestarea este alta : ledul de st-by de doua ori clipeste rar , iar a treia oara de doua ori rapid odata deconectate ledurile , tv pleaca Editat Ianuarie 18 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 la junk.urile astea ce nu au chasis de hisense dar sant cu nume de hisense,nu intra in erroare din cauza ledurilor sa nu fie vre.o sursa de 1.8v 1.2v... pe memoria spi sant 3 pini cu 3v2? Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 19 Autor Partajează Postat Ianuarie 19 Citat pe memoria spi sant 3 pini cu 3v2? da , sunt inclusiv 1,2 v am sa incerc maine dumpul si am sa revin cu rezultatul Link spre comentariu
mercenarx Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 rezolvarea numai pe mesaje pentru electronisti defectul e de hard 1 Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 ce inseamna " rezolvarea numai pe mesaje pentru electronisti " ? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 probabil mesaj privat sa nu stie oricine 1 Link spre comentariu
megabit Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Cred ca a vrut sa spuna rezolvarea numai pe mesaje pentru electronisti, defectul e de horror, ca sa nu faca atac de cord in direct non electronistii ! Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Aha , am vazut ca se practica aici depanarea pe mesagerie privata De ce mai stati pe forum ? Whatsapp si gata O sa incerc si eu sa postez doar linkuri catre module , sa le vand , nu are rost sa poluam topicul cu informatii despre depanare , nu de alta dar le vad si altii Noi vrem doar sa primim , nu sa si oferim , forumul nu e al nostru , ne folosim doar de el 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Multe defecte mai trebuie ascunse de alți oameni care își mai baga nasul și nu știe ce face , nu-i problema că și-l repara , problema este cal strica mai rău și apoi vine cu el la depanator săl repare și un defect provocat este cam greu de rezolvat mai mult spre nerezolvare și timp pierdut aiuria , am avut așa ceva și știu ce spun 1 Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Ma rog , mie mi se pare ciudat Vreau si eu un soft Poftim Multumesc Nu era de la soft , spun doar pe privat cui vreau eu ce a avut Topic valoare zero ptr oricine pe viitor Concluzie ptr mine - nu merita pierdut timpul sa ajuti 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 asa e cu unii,au intrat pe forum intreband cum se pune un intrerupator la un bec,in ceva ani au facut scoala pe acest forum si pe altele,si cand au inceput sa le ,,bibileasca,, totul devine secret inclusiv mandria lui de ,,expert,, ,ma refer in general nu la acest topic am vazut multi ce au cerut ajutorul,te.ai zbatut sa.l ajuti cu tot ce aveai si stiai,si el nici macar nu are bunul simt sa raspunda in topic ca a rezolvat,nu mai spun sa spuna ce si cum 1 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Am cautat si am gasit in mesageria privata convorbiri intre mine si acest user. L-am ajutat si eu la randul meu de cateva ori. Dar vad ca nu mi-a raspuns la cerere de a spune ce defect a gasit. Ahh da, si sunt electronist. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Probabil nu a mai intrat pe forum , dar nu asta e problema , ci acest mod de a intelege lucrurile Daca rezolv cu ce ma ajutati e ok , daca gasesc singur altceva nu spun ce , ptr ca am muncit eu , nu am primit 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum