Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hisense H32B5100 main TP.MS3663T.PB703

mercenarx

Postări Recomandate

am pe masa orezaria asta care nu vrea sub nici o forma sa iasa din st-by

i-am rescris spi memory cu un dump de pe la rusi , si cu unul de la polonezi , si nu vrea si pace

tensiunile sunt ok

are cineva un dump verificat (cu toate ca nu cred sa fie asta cauza) , sau poate o solutie?

multumesc!

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Multumesc mult Tavi !

Si cu mufa de la barete led cuplata , si deconectata , face la fel : led de st-by aprins rosu si atat

La cele de diagonala mai mare , de obicei se defecteaza baretele led si tv nu pleaca , dar manifestarea este alta :

ledul de st-by de doua ori clipeste rar , iar a treia oara de doua ori rapid

odata deconectate ledurile , tv pleaca

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

la junk.urile astea ce nu au chasis de hisense dar sant cu nume de hisense,nu intra in erroare din cauza ledurilor

sa nu fie vre.o sursa de 1.8v  1.2v...

pe memoria spi sant 3 pini cu 3v2?

Link spre comentariu
Citat

pe memoria spi sant 3 pini cu 3v2?

da , sunt

inclusiv 1,2 v

am sa incerc maine dumpul si am sa revin cu rezultatul

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cred ca a vrut sa spuna rezolvarea numai pe mesaje pentru electronisti, defectul e de horrorca sa nu faca atac de cord in direct non electronistii !

Link spre comentariu

Aha , am vazut ca se practica aici depanarea pe mesagerie privata

De ce mai stati pe forum ? Whatsapp si gata

O sa incerc si eu sa postez doar linkuri catre module , sa le vand , nu are rost sa poluam topicul cu informatii despre depanare , nu de alta dar le vad si altii 

Noi vrem doar sa primim , nu sa si oferim , forumul nu e al nostru , ne folosim doar de el

Link spre comentariu

Multe defecte mai trebuie ascunse de alți oameni care își mai baga nasul și nu știe ce face , nu-i problema că și-l repara , problema este cal strica mai rău și apoi vine cu el la depanator săl repare și un defect provocat este cam greu de rezolvat mai mult spre nerezolvare și timp pierdut aiuria , am avut așa ceva și știu ce spun 

Link spre comentariu

Ma rog , mie mi se pare ciudat

Vreau si eu un soft

Poftim

Multumesc

Nu era de la soft , spun doar pe privat cui vreau eu ce a avut

Topic valoare zero ptr oricine pe viitor

Concluzie ptr mine - nu merita pierdut timpul sa ajuti

Link spre comentariu

asa e cu unii,au intrat pe forum intreband cum se pune un intrerupator la un bec,in ceva ani au facut scoala pe acest forum si pe altele,si cand au inceput sa le ,,bibileasca,, totul devine secret inclusiv mandria lui de ,,expert,, ,ma refer in general nu la acest topic

am vazut multi ce au cerut ajutorul,te.ai zbatut sa.l ajuti cu tot ce aveai si stiai,si el nici macar nu are bunul simt sa raspunda in topic ca a rezolvat,nu mai spun sa spuna  ce si cum

Link spre comentariu

Am cautat si am gasit in mesageria privata convorbiri intre mine si acest user. L-am ajutat si eu la randul meu de cateva ori. Dar vad ca nu mi-a raspuns la cerere de a spune ce defect a gasit. Ahh da, si sunt electronist. 

Link spre comentariu

Probabil nu a mai intrat pe forum , dar nu asta e problema , ci acest mod de a intelege lucrurile

Daca rezolv cu ce ma ajutati e ok , daca gasesc singur altceva nu spun ce , ptr ca am muncit eu , nu am primit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări