cristianromania Postat Miercuri la 18:27 Partajează Postat Miercuri la 18:27 Salutare! Am desfacut placa de la o banda de alergare marca Technogym si am stricat-o.Era prinsa de alta placa cu niste pini si am tras putin mai tare si sa dezlipit din pinii aceeia. Vreau sa va intreb daca cineva imi poate repara aceasta placa.Pun niste poze pentru exemplificare.Multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Miercuri la 18:43 Partajează Postat Miercuri la 18:43 Da, cu atentie se pot reface acele trasee. Daca nu avea si prindere mecanica de placa din spate, ci doar in pini este mai complicat putin. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Miercuri la 20:13 Partajează Postat Miercuri la 20:13 Da se poate face Acum 1 oră, cristianromania a spus: Salutare! Am desfacut placa de la o banda de alergare marca Technogym si am stricat-o.Era prinsa de alta placa cu niste pini si am tras putin mai tare si sa dezlipit din pinii aceeia. Vreau sa va intreb daca cineva imi poate repara aceasta placa.Pun niste poze pentru exemplificare.Multumesc Ai mesaj privat Link spre comentariu
cristianromania Postat Joi la 07:00 Autor Partajează Postat Joi la 07:00 Acum 12 ore, djlove a spus: Da, cu atentie se pot reface acele trasee. Daca nu avea si prindere mecanica de placa din spate, ci doar in pini este mai complicat putin. Prinderea este cumva ciudata....Pinii au ca un fel de talpa mica care este lipita de placa.Deci nici macar nu sunt infipti in placa si lipiti. De aceea s-au desprins foarte usor, si odata cu aceasta desprindere sa rupt si circuitul imprimat din jurul prinderii. Deci, fiecare pin din cele 6 facea legatura cu mai multe zone de circuit. Cred ca mi-ar trebui un chinez batran...! Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Joi la 07:09 Partajează Postat Joi la 07:09 Acum 7 minute, cristianromania a spus: Cred ca mi-ar trebui un chinez batran...! Suntem mai multi . Sigur se va gasi cineva din zona ta sa te ajute . Link spre comentariu
validae Postat Joi la 10:50 Partajează Postat Joi la 10:50 Se trag fire între cele două plăci în locul acelor pini, dar trebuie rezolvate și traseele întrerupte local, unde veneau pinii lipiți.Se poate face. Link spre comentariu
modoran Postat Joi la 11:10 Partajează Postat Joi la 11:10 Contra cost se poate face, bineinteles. Te pot rezolva si eu daca platesti transportul + costul manoperei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum