Ovidanie Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa. Pentru i4104, KU607 merge? Link spre comentariu
doru3160 Postat 11 ore în urmă Autor Partajează Postat 11 ore în urmă E putin mai slab decat 503. Are Uce 60V in loc de 80V si Ic la jumate, doar 10A. E la limita cu tensiunea. Link spre comentariu
Ovidanie Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Ai dreptate. Din neatenție citisem că ar lucra la 200V Link spre comentariu
Marele Savant Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Acum 39 minute, Ovidanie a spus: Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa. Pentru i4104, KU607 merge? in care pozitie? Link spre comentariu
doru3160 Postat 11 ore în urmă Autor Partajează Postat 11 ore în urmă Acum 58 minute, Ovidanie a spus: Pentru i4104, KU607 merge? Daca nu gasesti 503 asta e. Nu cred ca 607 ar tine. Si la putere e tot la jumate fata de 503. Link spre comentariu
Ovidanie Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă Am găsit doar 3 buc KD503. Sigur mai am pe undeva. trimit astea trei și mai caut. Acum 41 minute, Marele Savant a spus: in care pozitie? Din neatenție, fără ochelari, am citit că ar fi la 200V. Ar fi mers oriunde. Link spre comentariu
Mitica M. Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Vorba unei reclame la ciocolata -> senzatii tari inca din 1967 : https://www.radiomuseum.org/r/solartron_stabilisiertes_netzgeraet_as14122.html# Link spre comentariu
doru3160 Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă N-are nici o treabă cu prefectura. Sigur că sunt asemănări, că doar nu aveau să le facă rotunde numai ca să fie diferite. Comutatoarele decadice au apărut mai târziu la noi. Eu nu m-aș consuma prea mult pe tema asta. Seamănă sau nu, asta este. Link spre comentariu
Mitica M. Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Schema ca principiu pare sa fie aceeasi, mai mult de asta am postat-o si pt. a sublinia faptul ca la momentul aparitiei in RO...ea era de cel putin 10 ani pe piata. Link spre comentariu
Marele Savant Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Mie nu prea mi se pare ca ar fi aceeasi schema, dar poate este prea devreme si nu am terminat de baut cafeaua! Link spre comentariu
doru3160 Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Acum 6 ore, Mitica M. a spus: Schema ca principiu pare sa fie aceeasi Doar pare. La o privire mai atentă nu prea. Chiar nu e relevant în tema topicului. Link spre comentariu
flomar60 Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Aveți un mesaj pe WhatsApp... Link spre comentariu
dan cod Postat 13 minute în urmă Partajează Postat 13 minute în urmă Sunt cred multe modele asemănătoare. Eu îl am asta. https://www.radiomuseum.org/r/fokgyem_transistor_dc_power_supp.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum