Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa I4104, depanare, optimizare.

doru3160

Postări Recomandate

Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa.

Pentru i4104, KU607 merge?

Link spre comentariu

E putin mai slab decat 503. Are Uce 60V in loc de 80V si Ic la jumate, doar 10A. E la limita cu tensiunea.

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Ovidanie a spus:

Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa.

in care pozitie?

Link spre comentariu
Acum 58 minute, Ovidanie a spus:

Daca nu gasesti 503 asta e.  Nu cred ca 607 ar tine. Si la putere e tot la jumate fata de 503.

Link spre comentariu

Am găsit doar 3 buc KD503. Sigur mai am pe undeva.  trimit astea trei și mai caut.

Acum 41 minute, Marele Savant a spus:

in care pozitie?

Din neatenție, fără ochelari, am citit că ar fi la 200V. Ar fi mers oriunde.

Link spre comentariu

N-are nici o treabă cu prefectura. Sigur că sunt asemănări, că doar nu aveau să le facă rotunde numai ca să fie diferite.  Comutatoarele decadice au apărut mai târziu la noi. Eu nu m-aș consuma prea mult pe tema asta. Seamănă sau nu, asta este. 

Link spre comentariu

Schema ca principiu pare sa fie aceeasi, mai mult de asta am postat-o si pt. a sublinia faptul ca la momentul aparitiei in RO...ea era de cel putin 10 ani pe piata.

Link spre comentariu

Mie nu prea mi se pare ca ar fi aceeasi schema, dar poate este prea devreme si nu am terminat de baut cafeaua!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Mitica M. a spus:

Schema ca principiu pare sa fie aceeasi

Doar pare. La o privire mai atentă nu prea. Chiar nu e relevant în tema topicului. 

Link spre comentariu

E păcat să deturnam topicul cu asemenea discuții. Bineînțeles că multe seamănă cu multe, dar asta nu înseamnă că sunt copiate sau sunt identice. E ca și cum eu aș face scobitori, și aș fi acuzat că am copiat modelul de la nemți. Cum naiba să nu semene? Ce să le fac să nu semene? Sa le fac circulare? Cu 3 capete? 

Link spre comentariu

Scuze pentru deturnare @doru3160  m-am molipsit de la obiceiul forumului  :)
Chiar voiam și eu să sugerez ca tot ce nu ține de 4102M să ștergi. Dacă-i un alt moderator pe felia asta poate face dânsul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări