Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa I4104, depanare, optimizare.

doru3160

Postări Recomandate

Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa.

Pentru i4104, KU607 merge?

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Ovidanie a spus:

Eu cred că defectele sunt cauzate de tensiune, nu de curent. Aveam o sursă reglabilă 40V 1,5A, fabricată de Tehnoton, cand nu eram atent cu sarcinile inductive, stricam sursa.

Pentru i4104, KU607 merge?

in care pozitie?

Link spre comentariu

Am găsit doar 3 buc KD503. Sigur mai am pe undeva.  trimit astea trei și mai caut.

Acum 41 minute, Marele Savant a spus:

in care pozitie?

Din neatenție, fără ochelari, am citit că ar fi la 200V. Ar fi mers oriunde.

Link spre comentariu

N-are nici o treabă cu prefectura. Sigur că sunt asemănări, că doar nu aveau să le facă rotunde numai ca să fie diferite.  Comutatoarele decadice au apărut mai târziu la noi. Eu nu m-aș consuma prea mult pe tema asta. Seamănă sau nu, asta este. 

Link spre comentariu

Schema ca principiu pare sa fie aceeasi, mai mult de asta am postat-o si pt. a sublinia faptul ca la momentul aparitiei in RO...ea era de cel putin 10 ani pe piata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări