Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bodyxx

8

• Alic

7

• Kosmin

2

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu mai inteleg nimic, am comandat de la TME(nu am luat țeapa cu nimic comandat de la ei) si logo arata fix ca la cele de pe ebay doar ca are punctul acela 

IMG_20250121_164708_edit_558582359146014.jpg

Cel din dreapta de pe TME

Scrie Thailand VF

IMG_20250121_165514_edit_558884714547530.jpg

Editat de bodyxx
Link spre comentariu

O mica mare diferenta. 

O sa clarifici situatia cand le pui la treaba.  Multe componente fake pot functiona cu juma' de norma, altele sunt orice altceva fata de ce e scris pe ele.    Doar capsula seamana.

Eu am de la BB Texas I dar sunt SMD. N-am nimic in cutii THT de la ei.

Poate gaseste vreun coleg sa poti compara.

Acum am avut o experienta cu TPA6120 de la chinezi si unul original.  Seamana , poti folosi chinezaria, canta, dar nu-i comparabil cu cel original.

Daca ai urechi de tabla si esti habarnist poti sa nu faci  faci diferenta. De aia unii zice ca e bune alea ,ca tot in china se face.

Sunt si pe aici astfel de adepti ai acestei logici.

Link spre comentariu

Există și varianta în care se sacrifică unul (bănuit a fi fals) pt. decapsulare și se postează poza pe forum la Texas.

Dar e nevoie de un microscop bun sau un dslr cu obiectiv pt poze "tip macro" și puțină răbdare la decapsulare.

Mai sunt hobbyiști ce decapsulează integrate: de ex un opa134 bănuit a fi un tl051 https://zeptobars.com/en/read/BB-Ti-OPA134PA-FET-opamp-trimmed-low-distortion

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări