bodyxx Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 1 oră în urmă, Alic a spus: Ei, na... Te-ai nascut azi? Eheee Link spre comentariu
bodyxx Postat 16 ore în urmă Autor Partajează Postat 16 ore în urmă (editat) Eu nu mai inteleg nimic, am comandat de la TME(nu am luat țeapa cu nimic comandat de la ei) si logo arata fix ca la cele de pe ebay doar ca are punctul acela Cel din dreapta de pe TME Scrie Thailand VF Editat 16 ore în urmă de bodyxx Link spre comentariu
Alic Postat 15 ore în urmă Partajează Postat 15 ore în urmă O mica mare diferenta. O sa clarifici situatia cand le pui la treaba. Multe componente fake pot functiona cu juma' de norma, altele sunt orice altceva fata de ce e scris pe ele. Doar capsula seamana. Eu am de la BB Texas I dar sunt SMD. N-am nimic in cutii THT de la ei. Poate gaseste vreun coleg sa poti compara. Acum am avut o experienta cu TPA6120 de la chinezi si unul original. Seamana , poti folosi chinezaria, canta, dar nu-i comparabil cu cel original. Daca ai urechi de tabla si esti habarnist poti sa nu faci faci diferenta. De aia unii zice ca e bune alea ,ca tot in china se face. Sunt si pe aici astfel de adepti ai acestei logici. Link spre comentariu
Kosmin Postat 14 ore în urmă Partajează Postat 14 ore în urmă Există și varianta în care se sacrifică unul (bănuit a fi fals) pt. decapsulare și se postează poza pe forum la Texas. Dar e nevoie de un microscop bun sau un dslr cu obiectiv pt poze "tip macro" și puțină răbdare la decapsulare. Mai sunt hobbyiști ce decapsulează integrate: de ex un opa134 bănuit a fi un tl051 https://zeptobars.com/en/read/BB-Ti-OPA134PA-FET-opamp-trimmed-low-distortion Link spre comentariu
bodyxx Postat 14 ore în urmă Autor Partajează Postat 14 ore în urmă Ok, le pun in amplif si revin cu feedback Poare desfac unul Link spre comentariu
Kosmin Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Cea mai rapidă metodă pt. decapsulare ar fi cu o suflanta cu aer cald reglată pe la 400*C sau cu un mini/micro cuptor ca aici: https://www.richis-lab.de/Howto_Decap_Ofen.htm pentru a înlătura stratul de rășină epoxidică dar fără a deranja metalizarea de top. Link spre comentariu
hixpp02 Postat 48 minute în urmă Partajează Postat 48 minute în urmă Eu am OPA2134 original, de la TI, varianta PDIP, daca doriti pot pune o poza pentru comparatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum