Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bodyxx

6

• Alic

6

• misuraelectronic

2

• Iomis

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutari,

Eu nu cred, sigla Burr-Brown nu arata asa. Desi, in urma cu vreo 12 ani, am cumparat de la magazinul polonez ceva operationale cu acelasi design al logoului ca al dv. Pe de alta parte, daca-s cumparate de la o firma, nu ar fi livrat componentele infipte in polistiren.

Exista montaje de test pt. operationale, au fost si pe forum. Nu cunosc detalii despre ce, cum testeaza.

Toate bune.

Link spre comentariu

sint  niste  tzepe  chinezesti  de  2  bani  gauriti ...

1--  logo-ul  Burr Brown  este   reprodus  cit  de  cit , dar  nu  este  cel  original ... lungimea dreptunghiului care  incadreaza  cele  2 B-uri trebuie  sa  fie  mai  mare , si tot logo-ul ar trebui  sa  fie executat  cu  fonturi  mai  groase , iar  amplasarea  lui  in  partea  stinga a  capsulei  este  total  gresita ...

2-- tzeapa  insa  se  vede  la  un  amanunt  ff  simplu , de  care  chinezii  au  uitat ... toate  OPA134 originale , anume  si  la  marcajul  de  tip  vechi , dar  si  la  acela  de  tip  nou , au  ABSOLUT  OBLIGATORIU  un  cerculetz  care  indica  pinul  1 , de  unde  incepe  numerotarea  pinilor  adica  ...  lipsa  acelui  cerculetz  spune  totul  despre  calitatea chipului  care  se  afla  in  burta  integratului ...💩

3--https://www.ebay.com/itm/192314433137

cam  asa  ar  trebui  sa  arate  marcajul  la  un  integrat  cu  adevarat original , exact  ca  in  poza  din  link ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Nici ce am eu de la BB nu au sigla in felul asta.  

Prima intrebare este:

-De unde le ai?

Pana sa raspunzi, iti recomand sa nu le folosesti.  Achizitioneaza de la Mouser, Digikey, Farnell.

Editat de Alic
Link spre comentariu
Acum 1 minut, bodyxx a spus:

Salut si ms de raspunsuri, le am dupa ebay, in pozele de acolo apareau ok dar au venit astea

Exact cum e poza de la @misuraelectronic

Sa fii sanatos!!!!   Ai cumparat gunoaie...

Astfel de componente nu se cumpara de pe ebay sau alte saituri unde gasesti falsuri.

Le cumperi de unde am spus.  

Fa reclamatie si poate iti recuperezi banii.

Link spre comentariu

asta  este  o  alta  timpenie  pusa  in  aplicare  de  catre  chinezi ...

in  sept  2000 TEXAS  Instruments  a  cumparat  BURR Brown , asa  ca , tot  ceea  ce  a  iesit  pe  poarta  fabricii dupa  aceasta  data  ar  trebui , teoretic  vorbind  sa  nu  mai  poarte  logo-ul  BB ,  ci  direct  TI ... cele  din  poza , dupa  marcaj  , teoretic  cika  ar  fi  fabricate  in  2021 , care  2021  este haaaat , la  ani  lumina  dupa  2000 , de  cind  s-a  schimbat  apropitarul ... prin  urmare , avem  una  bucata  contradictie  in  termeni ...💀

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Alic a spus:

Oricum ar fi, ce este prezentat in prima postare e doar gunoi.

De ce esti asa suparat pe mine 😂am stiut eu ce imi vine... 

Acum 4 ore, Alic a spus:

Sa fii sanatos!!!!   Ai cumparat gunoaie...

Astfel de componente nu se cumpara de pe ebay sau alte saituri unde gasesti falsuri.

Le cumperi de unde am spus.  

Fa reclamatie si poate iti recuperezi banii.

Normal ca o sa iau de la Mouser... 

Editat de bodyxx
Link spre comentariu

Nu-s suparat 🤣

Dar ma ia cu ameteli cand vad ca cineva comanda piese de pe aliexpress sau ebay apoi se intreaba daca sunt originali.

Nu, nu sunt.  Nici suparat , nici originali.😇

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Alic a spus:

Nu-s suparat 🤣

Dar ma ia cu ameteli cand vad ca cineva comanda piese de pe aliexpress sau ebay apoi se intreaba daca sunt originali.

Nu, nu sunt.  Nici suparat , nici originali.😇

Sincer, am crezut ca vin ca in poza din anunt aluia.. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări