bodyxx Postat 14 ore în urmă Partajează Postat 14 ore în urmă Va salut, imi poate spune cineva va rog daca aceste opa134 sunt originale, multumesc Link spre comentariu
Iomis Postat 13 ore în urmă Partajează Postat 13 ore în urmă Salutari, Eu nu cred, sigla Burr-Brown nu arata asa. Desi, in urma cu vreo 12 ani, am cumparat de la magazinul polonez ceva operationale cu acelasi design al logoului ca al dv. Pe de alta parte, daca-s cumparate de la o firma, nu ar fi livrat componentele infipte in polistiren. Exista montaje de test pt. operationale, au fost si pe forum. Nu cunosc detalii despre ce, cum testeaza. Toate bune. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 13 ore în urmă Partajează Postat 13 ore în urmă (editat) sint niste tzepe chinezesti de 2 bani gauriti ... 1-- logo-ul Burr Brown este reprodus cit de cit , dar nu este cel original ... lungimea dreptunghiului care incadreaza cele 2 B-uri trebuie sa fie mai mare , si tot logo-ul ar trebui sa fie executat cu fonturi mai groase , iar amplasarea lui in partea stinga a capsulei este total gresita ... 2-- tzeapa insa se vede la un amanunt ff simplu , de care chinezii au uitat ... toate OPA134 originale , anume si la marcajul de tip vechi , dar si la acela de tip nou , au ABSOLUT OBLIGATORIU un cerculetz care indica pinul 1 , de unde incepe numerotarea pinilor adica ... lipsa acelui cerculetz spune totul despre calitatea chipului care se afla in burta integratului ... 3--https://www.ebay.com/itm/192314433137 cam asa ar trebui sa arate marcajul la un integrat cu adevarat original , exact ca in poza din link ... Editat 12 ore în urmă de misuraelectronic Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă (editat) Nici ce am eu de la BB nu au sigla in felul asta. Prima intrebare este: -De unde le ai? Pana sa raspunzi, iti recomand sa nu le folosesti. Achizitioneaza de la Mouser, Digikey, Farnell. Editat 12 ore în urmă de Alic Link spre comentariu
bodyxx Postat 12 ore în urmă Autor Partajează Postat 12 ore în urmă Salut si ms de raspunsuri, le am dupa ebay, in pozele de acolo apareau ok dar au venit astea Exact cum e poza de la @misuraelectronic Link spre comentariu
victor_cj Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Puneți o poză și cu spatele capsulei DIP8, să vedem ce siglă are. Link spre comentariu
bodyxx Postat 12 ore în urmă Autor Partajează Postat 12 ore în urmă O sa comand la Mouser Chiar acum, victor_cj a spus: Puneți o poză și cu spatele capsulei DIP8, să vedem ce siglă are. Nu sunt acasa acum, diseara Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Acum 1 minut, bodyxx a spus: Salut si ms de raspunsuri, le am dupa ebay, in pozele de acolo apareau ok dar au venit astea Exact cum e poza de la @misuraelectronic Sa fii sanatos!!!! Ai cumparat gunoaie... Astfel de componente nu se cumpara de pe ebay sau alte saituri unde gasesti falsuri. Le cumperi de unde am spus. Fa reclamatie si poate iti recuperezi banii. Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Am impresia ca CI-ul asta trebuie sa aiba sigla TI , nu BB. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă asta este o alta timpenie pusa in aplicare de catre chinezi ... in sept 2000 TEXAS Instruments a cumparat BURR Brown , asa ca , tot ceea ce a iesit pe poarta fabricii dupa aceasta data ar trebui , teoretic vorbind sa nu mai poarte logo-ul BB , ci direct TI ... cele din poza , dupa marcaj , teoretic cika ar fi fabricate in 2021 , care 2021 este haaaat , la ani lumina dupa 2000 , de cind s-a schimbat apropitarul ... prin urmare , avem una bucata contradictie in termeni ... Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Oricum ar fi, ce este prezentat in prima postare e doar gunoi. Link spre comentariu
bodyxx Postat 8 ore în urmă Autor Partajează Postat 8 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, Alic a spus: Oricum ar fi, ce este prezentat in prima postare e doar gunoi. De ce esti asa suparat pe mine am stiut eu ce imi vine... Acum 4 ore, Alic a spus: Sa fii sanatos!!!! Ai cumparat gunoaie... Astfel de componente nu se cumpara de pe ebay sau alte saituri unde gasesti falsuri. Le cumperi de unde am spus. Fa reclamatie si poate iti recuperezi banii. Normal ca o sa iau de la Mouser... Editat 8 ore în urmă de bodyxx Link spre comentariu
Alic Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Nu-s suparat Dar ma ia cu ameteli cand vad ca cineva comanda piese de pe aliexpress sau ebay apoi se intreaba daca sunt originali. Nu, nu sunt. Nici suparat , nici originali. Link spre comentariu
bodyxx Postat 7 ore în urmă Autor Partajează Postat 7 ore în urmă Acum 2 minute, Alic a spus: Nu-s suparat Dar ma ia cu ameteli cand vad ca cineva comanda piese de pe aliexpress sau ebay apoi se intreaba daca sunt originali. Nu, nu sunt. Nici suparat , nici originali. Sincer, am crezut ca vin ca in poza din anunt aluia.. Link spre comentariu
Alic Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Ei, na... Te-ai nascut azi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum