fratello Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Intrebare pentru toti cei care se pricep (STIU ca sunt FOARTE multi pasionati de electronica, cu cunostinte vaste !) : integratul (EEPROM ?) din telecomanda de Logan, tip PCF 7946AT, poate fi reprogramat (adica inainte de toate sters si apoi scris cu alte valori ?) ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns ! Numai bine ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 daca vrei doar sa-l stergi si sa-l rescrii,eventual poti sa-l inlocuiesti,iei unul nou,gol pe care-l scrii cu ce vrei tu Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 ...in RO nu am gasit asa ceva... :smt009 Link spre comentariu
Vizitator gabibv Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Ce vrei tu este un intergrat transponder si nu il vei gasi in Romania plus ca da iti trebuie un programator specializat si un soft pentru el.Ce vrei sa faci? Link spre comentariu
Vizitator zundapp Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Are cineva idee cum as putea mari raza de actiune a cheii cu RF la Logan?Schema este asta: Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Sper sa nu fiu OFFTOPIC....Un prieten, din furie, a aruncat telecomanda de la un Opel Astra F. Nu stiu ce fel de electronica are inchiderea.Ca idee intreb, se poate obtine cumva o copie a telecomenzii sau eventual rescrierea uneia ordinare (stiind in prealabil codul de pe masina)? Link spre comentariu
Vizitator robertfoy Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 nu dar poate incerca cheia a2a Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 cu un leptop si o interfata compatibila masinii aferente se poate afla intrand in calc masinii .o stiu cel mai bine cei de la reprezentante......... :cry: Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 cu un leptop si o interfata compatibila masinii aferente se poate afla intrand in calc masinii .o stiu cel mai bine cei de la reprezentante......... :cry:interfata obd logan, se gasesc scheme pe net, i-am facut unui tip vreo 2 cablaje de interfete mai demult. Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 o interfata compatibila masinii aferente se poate afla intrand in calc masiniiAsa si la ce-ti foloseste ? Stii codurile de reprogramare pe care le stie doar uzina ? Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 vreau sa mi fac si a doua cheie cu butoane, stie cineva cum se cloneaza cheile cu butoane la Logan? Link spre comentariu
gabiferaru Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Se cumpara blank si se programeaza pe masina cu interfata si softul de diagnoza aferent. Eu fac asa ceva. Link spre comentariu
Xaby Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Ne explici si procedeul??? Link spre comentariu
gabiferaru Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Da. Cu softul de diagnoza se afla codul ISK, pe baza codului ISK se genereaza codul APV, cod care foloseste la deblocarea optiunii de programare a unei chei noi in softul de diagnoza. Link spre comentariu
Vizitator danutbanu Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 cat costa o cheie blank si unde gasesc sa cumpar? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum