Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda LOGAN

fratello

Postări Recomandate

Intrebare pentru toti cei care se pricep (STIU ca sunt FOARTE multi pasionati de electronica, cu cunostinte vaste !) : integratul (EEPROM ?) din telecomanda de Logan, tip PCF 7946AT, poate fi reprogramat (adica inainte de toate sters si apoi scris cu alte valori ?) ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns ! Numai bine !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

2

• fratello

2

• yo9hnf

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator gabibv

Ce vrei tu este un intergrat transponder si nu il vei gasi in Romania plus ca da iti trebuie un programator specializat si un soft pentru el.Ce vrei sa faci?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sper sa nu fiu OFFTOPIC....Un prieten, din furie, a aruncat telecomanda de la un Opel Astra F. Nu stiu ce fel de electronica are inchiderea.Ca idee intreb, se poate obtine cumva o copie a telecomenzii sau eventual rescrierea uneia ordinare (stiind in prealabil codul de pe masina)?

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator comfel

cu un leptop si o interfata compatibila masinii aferente se poate afla intrand in calc masinii .o stiu cel mai bine cei de la reprezentante......... :cry:

Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE

cu un leptop si o interfata compatibila masinii aferente se poate afla intrand in calc masinii .o stiu cel mai bine cei de la reprezentante......... :cry:

interfata obd logan, se gasesc scheme pe net, i-am facut unui tip vreo 2 cablaje de interfete mai demult.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Da. Cu softul de diagnoza se afla codul ISK, pe baza codului ISK se genereaza codul APV, cod care foloseste la deblocarea optiunii de programare a unei chei noi in softul de diagnoza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări