Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magnetofoane, sisteme audio, incarcatoare laptop si altele

fluffy38

Postări Recomandate

Corect, banda înregistrată stereo doar intr-un sens, este banda profesionala  cu viteza de 38cm/s folosita în radio Magul din subiect este varianta comerciala de la Studer, cu viteza de  3  3/4 IPS 9.5cm/s și 7 1/2 19cm/s

Link spre comentariu

Chiar acuma citeam pe ceva site englezesc sau american, cica daca capul de stergere are 3 fire e 2 piste....il rog pe @Marian sa stearga offtopicul sau sa spliteze discutia despre 2-4 tracks la A77 in topic separat (daca doreste asta)

@mac01In flohmarkt-urile nemtesti din Bavaria nu prea mai gasesti magnetofoane( eventual clasicele TFK, Saba, Grundig, etc). Am retinut ideea.

Editat de fluffy38
Link spre comentariu

Nu am vrut să spun că 2 track se folosește în uz profesional, că poate are cineva acasă și se simțea nu știu cum. Dar materialele audio așa se stochează, 2 track și viteza 38. Eu am A77 și 2 și 4 track. În uz casnic e libertate.

@fluffy38 doar să faci o poză cu oglinda se poate vedea fără să desfaci ceva. Pune aici și vom elucida dilema.

Magnetofon foarte bun la super preț !

Am deja 6 bucăți "grele" , altfel îl luam cu ochii închiși !

În poză 4track.

Screenshot_2023-10-20-22-52-20-376_com.miui.gallery.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări