mosfet72 Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Bună ziua! Am un televizor Daewoo Model 20T1 cu șasiu cp-375. În mod total aleator imaginea devine verde. Odată decuplat de la priză și alimentat imaginea revine la culori normale. Semnalul este prin EUROSCART. Vă rog să mă ajutați pentru a depana acest defect. Mulțumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 13 Partajează Postat Ianuarie 13 (editat) cu ceva noroc ,lipituri pe modulul de pe tub,sau conectica acestuia cu placa de baza daca e tub cu gat subtire ,posibil ca katodul verde sa se puna in scurt (si atunci trebuie filament separat) sau posibil defect modulul video circuitul integrat sau tranzistori,depinde ce e acolo Editat Ianuarie 13 de iuliantv Link spre comentariu
mosfet72 Postat Vineri la 12:59 Autor Partajează Postat Vineri la 12:59 Am curățat modulul de pe tub și de atunci televizorul funcționează. Mulțumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
iuliantv Postat Vineri la 13:13 Partajează Postat Vineri la 13:13 (editat) daca curatati in interiorul tubului(mai exact catozii)puteam spune ca e posibil sa fi rezolvat ,dar asa in niciun caz nu e de durata poate ati avut noroc si sa sudat mai bine contactul imperfect,sau ceva resturi de calamina in gatul tubului sa.si fi gasit o pozitie mai buna Editat Vineri la 13:13 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum