Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Daewoo imagine verde

Postări Recomandate

Bună ziua! 

Am un televizor Daewoo Model 20T1 cu șasiu cp-375. În mod total aleator imaginea devine verde. Odată decuplat de la priză și alimentat imaginea revine la culori normale.  Semnalul este prin EUROSCART. Vă rog să mă ajutați pentru a depana acest defect. Mulțumesc pentru ajutor.

Daewoo2.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• mosfet72

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cu ceva noroc ,lipituri pe modulul de pe tub,sau conectica acestuia cu placa de baza

daca e tub cu gat subtire ,posibil ca katodul verde sa se puna in scurt (si atunci trebuie filament separat)

sau posibil defect modulul video circuitul integrat sau tranzistori,depinde ce e acolo

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

daca curatati in interiorul tubului(mai exact catozii)puteam spune ca e posibil sa fi rezolvat ,dar asa in niciun caz nu e de durata

poate ati avut noroc si sa sudat mai bine contactul imperfect,sau ceva resturi de calamina in gatul tubului sa.si fi gasit o pozitie mai buna

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări