Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor filtre boxe unitra

Mouser

Postări Recomandate

Am achizitionat recent si eu o preche de boxe unitra cica despre care nu stiu absolut nimik ,nici macar cati W au pt ca am luat la un loc cu o statie electronica industriala a350 si le munceste destul de bine. Se aud binisor cu toate ca au difuzoarele de bas cam terminate( au mai fost reparate ) dar la o boxa filtrul este terminat....l-am desfacut pe amandoua si nu au filtrul la fel..is total diferite si nici nu stiu ce filtru s-ar potrivi pt eleAsa ca daca puteti sa imi dati si mie detalii despre boxe si poate si o schema de filtru v-as ramane recunoscator

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipcirip

3

• Mouser

3

• indrei

2

• lucianbl

1

Top autori în acest subiect

ms mult....o sa incerc sa caut si eu..da nush unde gasesc o arhiva cu reviste tehniumedit: Ms mult de ajutor dar am desfacut in seara aceasta incintele si m-am uitat prin ele mai bine si am descoperit cu stupoare ca singurele chestii originale is difurile de bas care is tonsil...in rest nimik din cea ce era pe boxa...deci deacuma o sa imi fac un filtru dupa un caculator de pe net ca nu mai are rost...nimik de comentat despre sunet..se aude super dar...parca nu ma simt eu bine...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca-s difuzoarele originale, uite ce trebuie sa faci acuma.Inchizi browserul, te ridici in picioare, iei un milion cu tine si ai plecat cat de repede poti la prietenul tau si i le-ai cumparat. Poti sa ii dai si o bere. :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator balauru

Filtrele realizate de mine pentru aceste boxe (avand difuzoarele originale insa cu suspensiile schimbate) pe baza articolului prezentat mai sus.Bobinele au fost realizate de colegul coforumist shambala, condensatoarele le-am luat de la Vasile.Intr-adevar filtrele originale aveau condensatoare diferite in cele doua boxe.Si in final concluzia : MERITA!

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator pilif_bv

as avea si eu nevoie de putin ajutor :(nu prea le am eu cu "electrocasnicele" dar...nu mai stiu care e minus si plus la difuzoare...adica la tweeter - negru si transparentmedii - albastru si transparentjoase - verde si transparentla toate astea... care e plus si care e minus? la culorile firelor...banuiesc ca cel transparent este minus... am oare dreptate? :-??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări