Mouser Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Am achizitionat recent si eu o preche de boxe unitra cica despre care nu stiu absolut nimik ,nici macar cati W au pt ca am luat la un loc cu o statie electronica industriala a350 si le munceste destul de bine. Se aud binisor cu toate ca au difuzoarele de bas cam terminate( au mai fost reparate ) dar la o boxa filtrul este terminat....l-am desfacut pe amandoua si nu au filtrul la fel..is total diferite si nici nu stiu ce filtru s-ar potrivi pt eleAsa ca daca puteti sa imi dati si mie detalii despre boxe si poate si o schema de filtru v-as ramane recunoscator Link spre comentariu
Mouser Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 nu stie nimeni nimik despre ele? nici macar o schema de filtru? :smt010 Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Salut; gasesti prin revista Tehnium schema filtrului, precum si o varianta imbunatatita cu panta mai mare; daca nu o gasesti, poate o caut eu, dar miine... Link spre comentariu
Mouser Postat Februarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2008 ms mult....o sa incerc sa caut si eu..da nush unde gasesc o arhiva cu reviste tehniumedit: Ms mult de ajutor dar am desfacut in seara aceasta incintele si m-am uitat prin ele mai bine si am descoperit cu stupoare ca singurele chestii originale is difurile de bas care is tonsil...in rest nimik din cea ce era pe boxa...deci deacuma o sa imi fac un filtru dupa un caculator de pe net ca nu mai are rost...nimik de comentat despre sunet..se aude super dar...parca nu ma simt eu bine... Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Salut; uite un scan dupa articolul de care spuneam...,poate te inspira. Link spre comentariu
lucianbl Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 pacat ca nu se poate citi nimic din articol .... te rog daca poti sa il atasezimersi Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 ...din nou... Link spre comentariu
indrei Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 offtopic .... cat ai dat pe boxe ca are un prieten deameu de vanzare 1 pereche si m-ar interesa sa le cumpar el mi-a cerut un milion ...:-?? Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Daca-s difuzoarele originale, uite ce trebuie sa faci acuma.Inchizi browserul, te ridici in picioare, iei un milion cu tine si ai plecat cat de repede poti la prietenul tau si i le-ai cumparat. Poti sa ii dai si o bere. :yawinkle: Link spre comentariu
indrei Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 hahah adi est comic ... boxele le-am luat ... berea am sa tz-o dau la un chef cand am sa te chem pe tine cu muzica Link spre comentariu
Vizitator balauru Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Filtrele realizate de mine pentru aceste boxe (avand difuzoarele originale insa cu suspensiile schimbate) pe baza articolului prezentat mai sus.Bobinele au fost realizate de colegul coforumist shambala, condensatoarele le-am luat de la Vasile.Intr-adevar filtrele originale aveau condensatoare diferite in cele doua boxe.Si in final concluzia : MERITA! Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 care stie codurile difurilor tonsil di unitra de 75W.sau caracteristicile dinamice Link spre comentariu
Vizitator balauru Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Vezi in figura 1 din articolul scanat de cipcirip, sunt date acolo si codurile difuzoarelor.Respecte,balauru' Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 multam balauru'-le. au picat la fix. Link spre comentariu
Vizitator pilif_bv Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 as avea si eu nevoie de putin ajutor :(nu prea le am eu cu "electrocasnicele" dar...nu mai stiu care e minus si plus la difuzoare...adica la tweeter - negru si transparentmedii - albastru si transparentjoase - verde si transparentla toate astea... care e plus si care e minus? la culorile firelor...banuiesc ca cel transparent este minus... am oare dreptate? :-?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum