xyz2025 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Bună seara, 1. Împământarea artificiala Undeva la 4m de poarta, in interiorul curții am un tablou organizare santier, 380 17kw, venind cu aluminiu armat de 25 parca, cutia cu contoar, din afara curtii, subteran. Mentionez ca nu exista diferential montat de distribuție, doar un c32. In interiorul curții voi inlocui acel tablou de santier cu o cutie mai de doamne ajuta, cleme sir 25/16 , pasta wago al-cu si voi face tratarea neutrului (pana in acest punct nu este, nu a facut distrib). Voi mai pune si un diferential lent de 300ma, insa nu acum. De aici, pana la intrarea in casa, am aprox 30m. Voi sapa un sant de 1m adancime, iar prin el va merge cablu cupru nyy-j 5x16 plus platbanda 40x4, cu tarusi cruce de 1.5m la fiecare 3m deci vreo 11. Cand ajunge la casa, platbanda intra din nou intro piesa de legatura si se reuneste iara cu nulul de protectie. Întrebarea aici, vedeti vreo pb in utilizarea aceluiasi sant pt ambele, impamantare si alimentare? Eu nu, dar, nu strica o intrebare. Altceva din ce am descris, pare in neregula? Am mai multe intrebari, dar vin cu ele treptat. Va mulțumesc! Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 10 ore, xyz2025 a spus: Întrebarea aici, vedeti vreo pb in utilizarea aceluiasi sant pt ambele, impamantare si alimentare? Deloc. Am folosit si eu metoda in doua situatii. A treia a fost intinderea platbandei+tarusi in santul pentru scurgerea catre fosa septica. Asta o am la tara unde locuiesc aproape permanent, 99,99% din timp. Jos este traseul de impamantare peste care am pus un strat de nisip. Apoi restul si adaugat nisip si pamant la final. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum