daniels Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Uite o imagine cu o camera mai slab cotata Hikvision DS-2CE16D0T-ITPF Camerele sunt alaturate montate identic, pe acelasi tip de cablu. Cred ca DVR nu se impaca cu camere de 5MP. Link spre comentariu
Alic Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Doar 2 megapixeli. HDCVI Am recitit cu atenție prospectul dvr-ului. Mda, cred că asta e problema. Caz rezolvat, din nefericire. Link spre comentariu
daniels Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă In schimb am descoperit playerul de la Dahua care mi se pare mai bun ca VLC pe care-l folosesc. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 2 hours ago, daniels said: Cred ca DVR nu se impaca cu camere de 5MP. Ai folosit Balun-uri pentru adaptarea UTP-BNC ? Alimentezi camerele local sau remote ? Link spre comentariu
daniels Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Da, folosesc balun. Nu folosesc alimentare locala. Alimentarea e prin cablu la toate camerele din aceiasi sursa. Am schimbat si acuma am fiecare camera cu un cablu. Lungimea cablului e undeva sub 10m. DVR are sursa separata. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 3 minutes ago, daniels said: Alimentarea e prin cablu la toate camerele din aceiasi sursa. Alimentezi prin perechea de două fire prin care circulă si semnalul video/audio sau separat ? Link spre comentariu
daniels Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Alimentarea o fac prin prechea albastru/albastru_alb la +si prechea maro/maro_alb la -. Celelate fire tot perechi le folosesc pt camera. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 54 minute în urmă Partajează Postat 54 minute în urmă 5 minutes ago, daniels said: Celelate fire tot perechi le folosesc pt camera. Mai sunt două perechi. Cum sunt legate ? Link spre comentariu
daniels Postat 50 minute în urmă Autor Partajează Postat 50 minute în urmă Pt camera folosesc perechea portocaliu/portocaliu_alb pt firul central la balun si perechea verde/verde_alb pentru ecran la balun. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 39 minute în urmă Partajează Postat 39 minute în urmă (editat) 12 minutes ago, daniels said: Pt camera folosesc perechea portocaliu/portocaliu_alb pt firul central Adică nu te folosești de calitatea unui UTP/STP ... de a evita ... diafonia. În cazul ăsta puteai să pui și cablu de alimentare de veioză sau niște sârme de legat baloții de lucernă. De ce oare or mai fi torsadate acele fire la UTP ? Și la alimentare ar fi bine să le legi astfel încât să de folosești de torsadare/răsucire ! Editat 37 minute în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
daniels Postat 27 minute în urmă Autor Partajează Postat 27 minute în urmă Am sa deafac acele cabluri sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 6 minute în urmă Partajează Postat 6 minute în urmă (editat) 22 minutes ago, daniels said: Am sa deafac acele cabluri sa vad ce se intampla. Doar pentru cazul în care poate nu ai înțeles. Ca să transporți alimentarea sau semnalul util, folosești căte o pereche de fire torsadate. De exemplu: portacaliu + portacaliu/alb pentru semnal. albastru+albastru/alb pentru alimentare. Dacă distantă este mai mare (în general alimentarea poate să sufere) , dublezi firele, dar legi maro la albastru și maro/alb la albastru/alb. Altfel nu are rost să folosești cablu cu perechi torsadate. Editat 4 minute în urmă de mihaiaurul Link spre comentariu
daniels Postat 1 minut în urmă Autor Partajează Postat 1 minut în urmă Ok, inseamna ca trebuie sa o iau de la cap ca e gresit tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum