caesar07000 Postat Vineri la 05:33 Partajează Postat Vineri la 05:33 La 15.01.2025 la 17:24, ady2006 a spus: Camerele ip lucreaza la 100Mbps. Sau ce am vazut eu. Deci au nevoie doar de 4 fire din 8. Deci, in teorie, ar putea sa mearga 2 camere pe acelasi cablu. Doar ca eu nu am vazut niciodata asa ceva. Ceea ce ma face sa cred ca apar probleme daca se cupleaza 2 pe un cablu utp. nu sunt probleme daca cuplezi 2 camere ip pe acelasi cablu. conditia esentiala - in cazul in care se doreste alimentare POE - este ca acestea sa stie si END-SPAN. daca nu stiu atunci nu functioneaza decat cu alimentare locala. discutia de mai sus era pentru camere analogice.... in acest caz am obsevat unele mici umbre uneori pe imaginile de la cele 2 camere, dar doar in cazul hikvision - banuiesc ca este din cauza standardului TVI. la dahua - standard CVI nu am vazut... Link spre comentariu
daniels Postat Vineri la 08:09 Autor Partajează Postat Vineri la 08:09 O camera in standard CVI transmite un semnal asemanator cu cel al unui dipol? Link spre comentariu
caesar07000 Postat Vineri la 09:27 Partajează Postat Vineri la 09:27 1 oră în urmă, daniels a spus: O camera in standard CVI transmite un semnal asemanator cu cel al unui dipol? Nu stiu care e procedeul de impachetare al informatiei.... nu am aprofundat, dar banuiesc ca e o purtatoare modulata.... Exista pe net.... Link spre comentariu
daniels Postat 19 ore în urmă Autor Partajează Postat 19 ore în urmă Se pun condensatori de decuplare pe alimentare, langa camera? Link spre comentariu
caesar07000 Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă daca te referi la umbrele observate cand sunt 2 sau mai multe camere hikvision pe acelasi cablu, condensatorii montati pe alimentare langa camere nu rezolva nimic... Link spre comentariu
modoran Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Soluitia e sa folosesti cablu separat pentru fiecare, nu diverse improvizatii. Link spre comentariu
daniels Postat 6 ore în urmă Autor Partajează Postat 6 ore în urmă (editat) Ok, multumesc! Am sa pun un cablu pt fiecare camera. La camera Hikvision DS-2CE17HOT-IT5F imaginea are pe liniile subtiri (crengile copacului) niste coloratii, pot scapa de ele? Editat 5 ore în urmă de daniels Link spre comentariu
Alic Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Eu as sugera o mică investiție într-o nouă rețea de camere și dvr. A fost o perioadă cu reduceri bune la Dahua și Hikvision, kit-uri de 4 și 8 camere. Poți încerca și Imou. Link spre comentariu
daniels Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Camerele sunt noi, le-am luat saptamana trecuta. Culmea e ca la camere vechi care intradevar, nu au imaginea mai buna, dar nu au efectul asta de coloratie. Link spre comentariu
Alic Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă E ciudat fenomenul. Posibilă o nepotrivire intre camere și dvr. Nu ar trebui, dar am mai întâlnit fenomenul. De aceea prefer un sistem de la același producator cu compatibilitate în întreg ansamblul. Eu am și trei camere pe un FTP și nu sunt probleme. Lungimea cablului cca. 60m. Nu am alimentat prin POE camerele ci direct la poziția lor pe stâlp. Nu exclud și un eventual defect... Link spre comentariu
Alic Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Pe alb-negru ai aceeași problemă? Link spre comentariu
daniels Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Noaptea nu apare, am sa urmaresc pe inserat, cand nu e lumina puternica. Link spre comentariu
Alic Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Seteaza din dvr alb-negru acum pe lumina. Apoi incerca diverse setari pentru camere. Ai destule in meniu. Poti lua camera si o conectezi cu un cablu mai scurt, cat sa ajunga la fereastra. Eu nu vad vreo problema intre tipul de dvr si camera in cauza, cel putin din datele citite despre ele. Link spre comentariu
daniels Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Am redus saturatia culorii la 0 (setare alb/negru nu are). Link spre comentariu
Alic Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Face exact la fel. Vezi la celelalte setari pentru camera. Le iei la rand. E ca in filmele cu prosti, stiu, dar o iei babeste. Daca nici asa nu obtii un rezultat optim, aduci camera langa dvr. Excluzi posibilele probleme de cablu lung. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum