daniels Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Am incercat sa conectez o camera Hikvision DS-2CE16D0T-ITPF la un DVR Dahua DH HCVR4116HS si nu am imagine. Cum pot rezolva problema de comoatibilitate? Link spre comentariu
iuliantv Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă am auzit si eu recent la un prieten ,ca are o camera si nu.i merge pe nu stiu ce dvr,l.am intrebat ca daca e vorba de wirelless sau simpla,a spus ca nu e wiriless vrea sa o conecteze cu cablu,a zis ca la intrebat pe un prieten de.al nostru ,ce se mai ocupa cu camere.,montari,dar care mai mult e in deplasare,si a zis ca ar fi nu stiu ce setare prin dvr,si se poate folosi.i.am spus ca daca are drum pe la mine sa o aduca sa ma joc cu ea sa vad ce si cum,dar nu a venit,si acum sigur e plecat,e sofer de tir pe Holanda deci e posibil sa fie ceva de setat 1 Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Sunt vro 4 tipuri de semnal analog, camera trebuie sa aiba un buton pe cablu prin care poti schimba tipul semnalului, vezi in manual cum se schimba cu ajutorul butonului. Daca nu vezi si pe la DVR prin setari trebuie sa aiba ceva comutare intre TVI/CVI/AHD/PAL/NTSC. 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă (editat) poate ajuta Editat 11 ore în urmă de iuliantv Link spre comentariu
daniels Postat 11 ore în urmă Autor Partajează Postat 11 ore în urmă Multumesc pt sugestii, am sa incerc sa vad ce iese. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă @iuliantv Camera mentionata de daniels este analog pe coaxial nu IP. Acele video-uri de pe youtube sunt pentru camere IP ( adica prin router si internet ). Link spre comentariu
caesar07000 Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă camerele hikvision au buton din care se schimba standardul. se tine apasat pe el cam 5 secunde., apoi camera comuta pe alt standard. primul este TVI (standardul folosit de hikvision), apoi AHD, apoi CVI (standardul folosit de dahua), apoi CVBS. dupa comutare asteptati un pic sa vedeti daca dvr-ul il recunoaste, iar daca nu comutati din nou pe altul. s-ar putea totusi sa nu o vada pentru ca dvr-ul stie 1Mp, iar camera este de 2Mp... poate o sa fie nevoie sa treceti camera pe 1Mp - dar pentru asta aveti nevoie de un dvr care sa vada imaginea de la ea si sa intrati in meniul camerei... Link spre comentariu
daniels Postat 10 ore în urmă Autor Partajează Postat 10 ore în urmă Stiu butonul, mi s-a spus ca e pt comutarea intre lumina alba/IR. Pe DVR mai am 3 camere Asytech de 2.1Mp si merg. Link spre comentariu
caesar07000 Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă 1 oră în urmă, daniels a spus: Stiu butonul, mi s-a spus ca e pt comutarea intre lumina alba/IR. butonul este pentru comutare standarde - camera nu are are lumina alba, are doar IR. 1 oră în urmă, daniels a spus: Pe DVR mai am 3 camere Asytech de 2.1Mp si merg. atentie atunci ca DVR-ul stie camerele in grupuri de cate 4 - adica daca i-ati pus pe canalele 1-3 camere de 1 Mp pe canalul 4 nu va recunoaste o camera de 2Mp. sau - camerele asytech sunt trecute in CVI si de aia le recunoaste DVR-ul. 1 Link spre comentariu
daniels Postat 8 ore în urmă Autor Partajează Postat 8 ore în urmă Multumesc pt sfaturi! Am reusit sa reglez din buton si am imagine. Referitor la gruparea camerelor, nu trebuie sa depasesc 4Mp pe un grup de 4 camere? (Camerele 1-4) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum