dragulindoru Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Va salut, am o automatizare de poarta batanta marca Nice model Metro, cu motor capsulat ingropat (MB3000). La ultima actionare poarta s-a oprit la jumatatea cursei. Am verificat siguranta fuzibila de la modulul de comanda (Nice A60) si am constata ca e arsa. Am inlocuit siguranta dar dupa 2 secunde s-a ars. Presupun ca e un scurt la motor sau la cablul de alimentare dintre modulul de comanda si motor. Nu stiu cum sa localizez defectul. Are cineva vreun sfat ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Decuplează motorul și alimentează-l dintr-un redresor auto.Asta ca să vezi dacă nu e blocat. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Numai cu un multimetru poti sa iti dai seama ce ii ars acolo , poate sa fie transformatorul defect , si deaia sa se arda siguranta . Link spre comentariu
victor_cj Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Acum 8 ore, dragulindoru a spus: Am verificat siguranta fuzibila de la modulul de comanda (Nice A60) si am constata ca e arsa. Am inlocuit siguranta dar dupa 2 secunde s-a ars. Care din ele, F1 de 5A sau F2 de 500mA? Link spre comentariu
dragulindoru Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Se arde siguranta F1 de 5A. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 6 ore, dragulindoru a spus: Se arde siguranta F1 de 5A. Scoate motorul din circuit,inlocuieste siguranta de 5A .(daca nu se" arde" problema este de la motor) Link spre comentariu
dragulindoru Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Multumesc pentru sfaturi ! Am decuplat motorul si siguranta a supravietuit. Luni voi comanda un nou motor. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Vezi că poate e doar blocat reductorul și poți încerca cu WD40 să-l deblochezi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum