Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema automatizare Nice

dragulindoru

Postări Recomandate

Va salut, am o automatizare de poarta batanta marca Nice model Metro, cu motor capsulat ingropat (MB3000). La ultima actionare poarta s-a oprit  la jumatatea cursei. Am verificat siguranta fuzibila de la modulul de comanda (Nice A60) si am constata ca e arsa. Am inlocuit siguranta dar dupa 2 secunde s-a ars. Presupun ca e un scurt la motor sau la cablul de alimentare dintre modulul de comanda si motor. Nu stiu cum sa localizez defectul. Are cineva vreun sfat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragulindoru

3

• validae

2

• victor_cj

1

• AndreiIr

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Numai cu un multimetru poti sa iti dai seama ce ii ars acolo , poate sa fie transformatorul defect , si deaia sa se arda siguranta .

Link spre comentariu
Acum 8 ore, dragulindoru a spus:

Am verificat siguranta fuzibila de la modulul de comanda (Nice A60) si am constata ca e arsa. Am inlocuit siguranta dar dupa 2 secunde s-a ars.

Care din ele, F1 de 5A sau F2 de 500mA?

nice a60.jpg

Link spre comentariu
Acum 6 ore, dragulindoru a spus:

Se arde siguranta F1 de 5A.

Scoate motorul din circuit,inlocuieste siguranta de 5A .(daca nu se" arde" problema este de la motor)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări