Mane Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Buna ziua, am nevoie de un transformator conform pozelor atasate Gaurile din tole sunt necesare pentru montaj, fara a fi sudate Grosimea pachetului de tole 32mm, tole E28 Nu e necesar cu pini, poate fi cu fire Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Menționează și grosimea conductoarelor de bobinaj. Sau măcar ce puteri au secundarele. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 E28 nu e un cod standardizat pt. role...se poate măsura lățimea lamei centrale? Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Din ce e traful ăla ? Pun pariu că are siguranță termica in el și e aia dusa. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 La cum arată izolația sârmei din poză, siguranța aia termică ar fi ultima grijă.... Link spre comentariu
Mane Postat Ianuarie 9 Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Lama centrala are 28mm Traful e dintr-o plasma lincoln 1538 voi reveni cu masuratori Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Din câte spuneți este tolă E14....pentru siguranță măsurați și lățimea unei lame laterale.... ....tolă E14 am eu ,problema este carcasa aia topită....trebuie făcută altă carcasă....dacă doriți îl pot face eu cu condiția să mi-l trimiteți pe cel vechi ca să am datele de bobinaj.... Link spre comentariu
Mane Postat Ianuarie 9 Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Scuzati greseala, am crezut ca dimensiunea tolelor e data de dimensiunea lamei centrale Sarma primar Secundar 10 si 18 Vac Secundar 21 Vac Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Ok, cu diametrul conductorului....deși micrometrul e mai precis! Pentru reproducere acel traf trebuie desfăcut și numărate spirele....și asta se face cu o mașină de bobinat cu contor reversibil....așa cum se vede ,primarul e compromis și tare am bănuiala că jos, lângă miez, caracasa e topită....adică neutilizabilă! În fine, dacă vă hotărâți să vi-l fac eu ,mă contactați pe PM...și nu mai umblați la miez pentru că puteți distruge fără să vreți spire din primar și atunci nu mai poate fi reprodus exact....altfel, spor la lucru! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum