Cristi21 Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Salutare! Am nevoie de o sursa de alimentare de la 220v la 14,4v 60, 70ah. Imi puteti recomanda ceva?! Am nevoie pentru a alimenta un amplificator auto. Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Ai nevoie ca sursa să poată da curenți de 60-70A ? Vezi că Ah înseamnă Amperoră și e unitatea de măsură pentru capacități de acumulatori. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Daca vrei sa folosesti amplificatorul auto in casa la priza, nu merita, randamentul total e mult prea mic ( consumi prea multa energie de la priza doar ca sa asculti muzica ). Daca vrei doar sa testezi functionalitatea, nu e nevoie de sursa asa puternica, o poti face chiar si pe o baterie de proba, sau o sursa de laborator la ce curent ai maxim disponibil, la teste nu trebuie sa te duci la maxim ( nici nu e posibil uneori, din lipsa de alimentare potrivita ). Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 O sursa de calculator de 5 lei din târg, mai ieftin de așa nu ai cum . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum