bogdan546 Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Un clip interesant, care arata o racheta din perioda sovietica. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Un clip foarte interesant si o prezentare excelenta. Dupa inscriptiile de pe componente, se pare ca "scula" a fost fabricata la inceputul anilor '80, mai precis dupa 1981. Multumim. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Ianuarie 8 Autor Partajează Postat Ianuarie 8 La 07.01.2025 la 12:34, PINTI a spus: Dupa inscriptiile de pe componente, se pare ca "scula" a fost fabricata la inceputul anilor '80, mai precis dupa 1981. Asa am banuit si eu. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Detinatorul canalului cred ca este roman, cel putin radarul din botul unui astfel de ghidaj a fost "vazut" si prin talciocul din Valea cascadelor in jurul sarabatorilor de iarna. E drept ca era "nepretuit" si probabil astepta cuminte sa fie achizitionat de vreun "influensar" cu dare de mana. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 Se vede marcajul datei pe un potentiometru la min 8:20, 08 81 si pe dioda mixer D405BP, 02 85 deci pare a fi dupa anul 1985, la min 33, asta daca dioda nu a fos scoasa din altceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum