vizicon Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 CV358H-T42 ,ecran G320AD4N02 cu display T320XVN02 G si TFT 219082 . Imaginea prezinta liniuțe orizontale ,distanta egala intre ele ,ați avut acest defect si e metoda de remaniere . https://imgur.com/n2023DD Mulțumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 deobicei acele dungi apar dupa ce tai ceva trasee ,,remanierea,, carui guvern Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 Acum 11 ore, iuliantv a spus: de obicei acele dungi apar dupa ce tai ceva trasee ,,remanierea,, cărui guvern Mulțumesc , de si intervenția mea a fost soft emmc si stik usb . Dar o verificare nu strica . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Nu cumva a fost umblat la display ? dungile de acolo vin Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Nu cumva a fost umblat la display ? dungile de acolo vin Nu știu Florine ,azi am montat placa pe alt display si se vede ca nou. O sa verific si zona display daca e totul ok . MULTUMESC. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Acum 50 minute, vizicon a spus: Nu știu Florine ,azi am montat placa pe alt display si se vede ca nou. O sa verific si zona display daca e totul ok . MULTUMESC. Acolo ori sa umblat si sa taiat mai multe traseie decat trebuie ori sa defectat si trebuie taiat traseul care trebuie sa scoata dungile alea Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Azi am verificat ,nu sa umblat la t-con ,totul vizual este perfect . Posibil procesor lvds de pe t-con defect sau drivere ecran care sunt incorporate . La dezmembrări cu el . Sfârșit de săptămâna cu distracție ,realizări după cum fiecare își dorește. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 (editat) Acum 4 minute, vizicon a spus: Azi am verificat ,nu sa umblat la t-con ,totul vizual este perfect . Posibil procesor lvds de pe t-con defect sau drivere ecran care sunt incorporate . La dezmembrări cu el . Sfârșit de săptămâna cu distracție ,realizări după cum fiecare își dorește. Eu vorbeam de display nu de t con, la traseiele de pe placa LVDS unde duce cu panglica către sticla Editat Ianuarie 10 de Florinel TV Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 pai si alea sant tot pe t.con,ca t.conul e cu tot cu display Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 11 Autor Partajează Postat Ianuarie 11 https://imgur.com/sDFXibV E perfect ,inclusiv in zona de lipire pe sticla . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum