alex26 Postat Luni la 14:17 Partajează Postat Luni la 14:17 Va salut. M am decis sa cumpar un programator si initial m am oprit la acestea trei: RT809H, easy jtag sau Svod4. Dupa ce am mai discutat cu cineva as ramane la easy jtag, dar nu stiu o sursa de unde sa l iau. Programatorul vreau sa l folosesc pentru tv-uri si la laptop pragramare Integrate EC, KBC, SIO. Desi as vrea sa l iau cu toate adaptoarele de care as avea nevoie. Va rog daca imi puteti da un link sau o recomandare de alt programator. Cu respect . Link spre comentariu
victor_cj Postat Luni la 15:53 Partajează Postat Luni la 15:53 O altă opțiune ar fi de la TNM ELECTRONICS, TNM5000. Dețin TL866A, RT809F, RT809H, iP High speed programmer, TNM5000, WELLON VP-896. Ultimele doua le folosesc cel mai des pentru televizoarele și laptopurile moderne. Link spre comentariu
dan cod Postat Marți la 11:37 Partajează Postat Marți la 11:37 Vezi și Xgecu T56. Link spre comentariu
victor_cj Postat Marți la 13:01 Partajează Postat Marți la 13:01 De la Xgecu, T76 este o opțiune mai bună. Link spre comentariu
dan cod Postat Marți la 15:29 Partajează Postat Marți la 15:29 Acum 2 ore, victor_cj a spus: De la Xgecu, T76 este o opțiune mai bună. Eu am T56 și asta cam nefolosit,inca. Nu știu ce are în plus T76. Link spre comentariu
alex26 Postat Marți la 15:58 Autor Partajează Postat Marți la 15:58 Acum 28 minute, dan cod a spus: Eu am T56 și asta cam nefolosit,inca. Nu știu ce are în plus T76. Ati fi dispus sa renuntati la T56? Si daca da, care ar fi un pret. Link spre comentariu
victor_cj Postat Marți la 16:02 Partajează Postat Marți la 16:02 Are conectorul ISP cu 28 pini, un total de 76 pini IO, un avantaj pentru a folosi adaptoare mai puține și a avea o viteză mai mare la accesarea dispozitivelor suportate. Link spre comentariu
ady2006 Postat Marți la 18:13 Partajează Postat Marți la 18:13 Pentru moment, nu cred ca T76 inlocuieste T56. Link spre comentariu
dan cod Postat Marți la 18:24 Partajează Postat Marți la 18:24 Acum 2 ore, alex26 a spus: Ati fi dispus sa renuntati la T56? Si daca da, care ar fi un pret. Nu am luat programatorul ca să îl vând. Dar se găsesc ușor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum