adi1967 Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 (editat) Nu vreau să greșesc, dar și mie mi se par a fi mai degrabă tda 2030 "degizate"de aceea am evitat să le folosesc în cazul de față. Editat Ianuarie 14 de adi1967 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Da dar TDA2030 teoretic nu se mai fabrica de multi ani iar LM1875 este inca in productia curenta. Link spre comentariu
victor_cj Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 TDA2030 se fabrică de HGSEMI și UTC. TDA2030 HGSEMI.pdf TDA2030 UTC.pdf Link spre comentariu
hixpp02 Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Ușor de falsificat LM1875, diferența dintre un LM1875 și 2030 fiind minore… astea făcute de HGSemi nu știu, n-am întâlnit, in schimb de la UTC am văzut câteva, și funcționau ok. Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 (editat) Nu m-ar deranja sa fie chiar si tda 2030, dar ce ma intereseaza este de fapt tensiunea de alimentare care poate fi un criteriu pentru a alege unul dintre cele doua integrate. Si la aripioara de prindere pe radiator se vede o diferenta de grosime (in poza este mai putin vizibila),masurata cu sublerul grosimea este aproximativ un milimetru la primul si 1,3 milimetri la celalalt. Editat Ianuarie 14 de adi1967 Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Uite cum arata niste LM1875 luate ca sample direct de la Texas Instruments Link spre comentariu
hixpp02 Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Exact, cele ale lui @maxente sunt cele originale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum