Barti Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Dau tuburile:QQE02/5 -2 buc noi si QQE03/12 -1buc noua,4buc folositi,daca e interes,pun si pozele.Vreau in scimb tuburi finale AF. Link spre comentariu
Barti Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Cablaj simplu placat(sau dublu placat) fibra de sticla disponibil are cineva?(cele din magazin nu-mi plac)Eventual stie cineva unde gasesc in comert asa ceva ,de calitate? Link spre comentariu
Barti Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Ofer pentru schimb condensatori electrolitici:10000µF/63V Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Donez doua trapuri acordate pe 7050 khz pt o antena W3DZZ.Posta o platesc eu. Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Trapurile vor ajunge la YO2MHJ.Primul interesat,primul servit.Topic closed. Link spre comentariu
Bullix Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Salutare. Am sa incep prin a sugera unui moderator sa scoata la suprafata acest topic, sub titlul simplu de "Donatii", pentru ca si-ar avea locul foarte logic langa "Vanzari" si "Cumparari", asa vad eu lucrurile. In fine...Donez urmatoarele:- televizor sport Electronica, alb-negru, cu alimentare pe 12Vcc sau 220~, in stare de functionare (singura problema pe care o are este ca imaginea este usor stretch-uita in partea de sus, dar nu in mod suparator). Are 6 posturi presetabile care functioneaza toate bine. Eu nu folosesc televizor in general, calculatorul fiindu-mi suficient atat pentru filme cat si pt stiri. Acest TV mi s-a parut mereu foarte simpatic, dar in momentul de fata toata casa mea e un nesfarsit "garaj" si efectiv trebuie sa mai fac putin loc - imprimanta Canon PIXMA iP1700, in stare de functionare, cu o pereche de cartuse PG/CL 40/41 (nu mai stiu pe dinafara, de cifre sunt sigur) care au fost incarcate o singura data dar s-au autoblocat (cunoasteti fenomenul) si nu-mi mai arde de resetari si alte cele, nu sunt in tema, momentan am o imprimanta laser alb-negru cu care imi fac treaba. Cine este amator de "hackereli" in ale imprimantelor, este invitatul meu s-o ia. Imprimanta saraca n-are nicio vina, cartusele sunt buba.- subwoofer A4 tech de 10W pasiv, merge pus intr-o bucatarie, ceva...;- minisistem Maestro de vreo 2x5W sau ceva de genu', are radio si CD audio, ii lipseste traful de alimentare (2x15V ii trebuie, putere mica). De asemenea, e buna de pus intr-un garaj, ceva, sa cante si ea un cantecel, acolo.Cine doreste sa ofere ceva simbolic la schimb pentru acestea... be my guest. Nu insist. Oricum le ofer moca. Insa daca e cazul sa ofere cineva ceva, accept carti sau reviste din domeniul electronicii, sa ma mai cultiv si eu Carti din alea comuniste, in special, de la editura Tehnica, sunt mort dupa ele Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Schimb portabila CB Alan 80 , AM/FM , foarte putin folosita , functionala , fara acumulatori si incarcator, cu mobila CB , functionala , nesurubarita , AM /FM in paranteza as mai adauga si SSB si USB dar nu stiu exact daca imi pot permite in cazul unui schimb la schimb. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 NU DONEZ / NU VAND IMPRUMUT Imprumut cui are nevoie, un sunt TESLA de 30A - 300mV (apreciez tare mult faptul ca scalele coincid, fata de cele romanesti care erau pe 75mV si erau cam greu de adaptat la multimetre digitale). Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 NU DONEZ / NU VAND IMPRUMUT Imprumut cui are nevoie, un sunt TESLA de 30A - 300mV (apreciez tare mult faptul ca scalele coincid, fata de cele romanesti care erau pe 75mV si erau cam greu de adaptat la multimetre digitale). La fel, IMPRUMUT : -rezistenta 500ohmi - 0.01% -rezistenta 1k - 0.05% -rezistenta 600ohmi - 0.05% -condensator 2.71nF Nu sunt ele tocmai etaloane, dar cred ca sunt mai mult decat suficiente pentru cei ce vor sa-si etaloneze cat de cat un aparat. Link spre comentariu
Barti Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Caut punte RLC,pe schimb sau cumpar!Astept oferte in PM. Link spre comentariu
em2006 Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Am vazut una E-0711 aci pe forum. http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=62084 Link spre comentariu
borki Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 schimb statie motorola radius p200 6 canale FM 36.0-42.0mhz. model H41RFU7160AN .am acumulator antena si incarcator.arata 9,5din10.schimb cu una CB.numai pt bucuresti.poze pe mess id. ionutz_take. Link spre comentariu
borki Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 http://lookpic.com/d2/i2/2652/nJo7h24Q.jpeg Link spre comentariu
Vizitator user2010 Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Are cineva un voltmetru digital de panou ? Link spre comentariu
Barti Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Caut tub rusesc 6P45 si soclu magnoval,astept oferte in PM,multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum