kripton Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Buna, @yo9hrb, Daca mai ai nevoie, am eu EFT 319 E cu punct albastru, doua bucati din acelasi lot, unu l-am incercat intr-unmontaj dar nu sunt folositi. Pot sa-i trimit prin posta daca voi avea o adresa,costa transportul, mai putin decat un pachet de tigari. Sa auzim de bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Off-topic:Cu timpul apar o gramada de posturi noi si nu mai reusesc sa fac fata cu memorareaa ceea ce apare nou, ca doar nu citesc toate posturile.Asa ca folosesc chestia asta:index.php?mark=forums&time=currenttimecare imi marcheaza ca citite toate posturile din toate sectiunile forumului.Sper sa nu ma certe prea tare YO9HRB pentru off-topic. Link spre comentariu
mojnost Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Ofer la schimb un televizor Stassfurt T-205,in stare de functionare.Evident, din cauza dimensiunilor si greutatii,nu se pune problema trimiterii prin curier sau mesagerie...Mai este valabil? Daca da si daca arata bine platesc transportul prin curier. Pentru cine mai are diverse aparate vechi, pe tuburi, demne de o colectie, ofer la schimb multe componente radioamatoricesti, o mica parte din ele am mai postat-o pe la vanzari, printre ceea ce ofer: cabluri si mufe coaxiale, comutatoare calit, lampi, condensatori folositi in bransa sau in audio, tranzistoare rf, diverse tranzistoare si CI, transformatoare de toate soiurile - multe pt alimentat tuburi, atat filamente cat si anodica 100-3000V, socluri pt. tuburi, izolatoare, antene, variometre, manipulatoare, ferite, cuarturi, ceva aparate - osciloscoape, frecventmetre, surse de laborator, multe altele. Aparatele le doresc pentru colectia personala, nimic comercial, pana acum am un receptor militar (perla colectiei, nefolosit, 20 - 500Mhz, pe tuburi), o sursa de tensiune dubla pentru tuburi (filament si anodica), un generator de frecventa pe lampi si unele maruntisuri. Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 dar ce este chestia asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Caut 4 buc. CA3046. Link spre comentariu
Vizitator anonim1003 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 inca mai caut si eu o statie de emisie-receptie pe 27mhz(cb). nu conteaza ca e de masina,de casa sau portabila,functionala sa fie! mail la [email protected] Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 erau vreo doua pe la vanzari Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Inainte era simplu, cu totii aveam prieteni care lucrau undeva...Deci...caut cateva perechi de mufe SMC 50 ohmi pentru cablu gen RG316 (coaxial cu dielectric teflon) laschimb cu diverse hamradio sau la pret radioamatoricesc. Link spre comentariu
mojnost Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Deci...caut cateva perechi de mufe SMC 50 ohmi pentru cablu gen RG316 (coaxial cu dielectric teflon).Mai intai as vrea o poza sa stiu exact despre care e vorba, sa nu le incurc, de cablu am, mai greu e cu cele de panou dar poate scot de undeva. Sau vrei toate de cablu? Nu costa nimic, doar sa vii/sa vina cineva dupa ele. Link spre comentariu
Vizitator danick_1 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 @nanopico CA3046 am eu, nu sunt noi (sunt recuperate) dar sigur sunt bune . Spune-mi te rog, fiindca sunt mai nou pe acest forum , unde gasesc un ochi magic 6E5C? ___________________________________________________________________________________ [email protected] Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Pentru ochi magic s-ar putea sa ai bafta pe la sectiunea de vanzari. Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Dac? intereseaz? pe cineva, sînt disponibile :PCH200 - 1 bucEF184 - 2 bucEF183 - 1 bucPCF82 - 2 bucPY88 - 1 bucDY86 - 1 buc6H2P (6X2 - dubl? diod?)) - 2 buc3T18 (diod? FIT) - 1 buc6D14 (diod? putere) - 1 buc6N14P (dubl? triod?) - 1 buc6F1P (triod?-pentod?) - 2 bucCaut pentode finale de orice fel ?i indiferent de num?r, doar c? trebuie împerecheate cîte 4 (cu ce mai am ?i eu), pentru un final cu grilele la mas? ?i modula?ie în catod.73! restul rela?iilor pe pm Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 ...Deci...caut cateva perechi de mufe SMC 50 ohmi pentru cablu gen RG316 (coaxial cu dielectric teflon) laschimb cu diverse hamradio sau la pret radioamatoricesc. http://www.radioamator.eu/index.php?top ... ;topicseen "Mufe SMC perechi T/M, (pentru coaxial teflon RG316 diametru 3 mm), - 5 lei perechea." Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Caut tuburi PCL86 noi sau foarte putin uzate. Astept PM. Link spre comentariu
expert Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 schimb portabila motorola UHF cu una in banda VHF (de preferinta tot motorola) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum