Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Buna, @yo9hrb, Daca mai ai nevoie, am eu EFT 319 E cu punct albastru, doua bucati din acelasi lot, unu l-am incercat intr-unmontaj dar nu sunt folositi. Pot sa-i trimit prin posta daca voi avea o adresa,costa transportul, mai putin decat un pachet de tigari. Sa auzim de bine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ofer la schimb un televizor Stassfurt T-205,in stare de functionare.Evident, din cauza dimensiunilor si greutatii,nu se pune problema trimiterii prin curier sau mesagerie...

Mai este valabil? Daca da si daca arata bine platesc transportul prin curier.

Pentru cine mai are diverse aparate vechi, pe tuburi, demne de o colectie, ofer la schimb multe componente radioamatoricesti, o mica parte din ele am mai postat-o pe la vanzari, printre ceea ce ofer: cabluri si mufe coaxiale, comutatoare calit, lampi, condensatori folositi in bransa sau in audio, tranzistoare rf, diverse tranzistoare si CI, transformatoare de toate soiurile - multe pt alimentat tuburi, atat filamente cat si anodica 100-3000V, socluri pt. tuburi, izolatoare, antene, variometre, manipulatoare, ferite, cuarturi, ceva aparate - osciloscoape, frecventmetre, surse de laborator, multe altele.

Aparatele le doresc pentru colectia personala, nimic comercial, pana acum am un receptor militar (perla colectiei, nefolosit, 20 - 500Mhz, pe tuburi), o sursa de tensiune dubla pentru tuburi (filament si anodica), un generator de frecventa pe lampi si unele maruntisuri.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Inainte era simplu, cu totii aveam prieteni care lucrau undeva...Deci...caut cateva perechi de mufe SMC 50 ohmi pentru cablu gen RG316 (coaxial cu dielectric teflon) laschimb cu diverse hamradio sau la pret radioamatoricesc.

Link spre comentariu

Deci...caut cateva perechi de mufe SMC 50 ohmi pentru cablu gen RG316 (coaxial cu dielectric teflon).

Mai intai as vrea o poza sa stiu exact despre care e vorba, sa nu le incurc, de cablu am, mai greu e cu cele de panou dar poate scot de undeva. Sau vrei toate de cablu? Nu costa nimic, doar sa vii/sa vina cineva dupa ele.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator danick_1

@nanopico

CA3046 am eu, nu sunt noi (sunt recuperate) dar sigur sunt bune :da .

Spune-mi te rog, fiindca sunt mai nou pe acest forum :jytuiyu , unde gasesc un ochi magic 6E5C?

___________________________________________________________________________________

[email protected]

Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile

Dac? intereseaz? pe cineva, sînt disponibile :PCH200 - 1 bucEF184 - 2 bucEF183 - 1 bucPCF82 - 2 bucPY88 - 1 bucDY86 - 1 buc6H2P (6X2 - dubl? diod?)) - 2 buc3T18 (diod? FIT) - 1 buc6D14 (diod? putere) - 1 buc6N14P (dubl? triod?) - 1 buc6F1P (triod?-pentod?) - 2 bucCaut pentode finale de orice fel ?i indiferent de num?r, doar c? trebuie împerecheate cîte 4 (cu ce mai am ?i eu), pentru un final cu grilele la mas? ?i modula?ie în catod.73! restul rela?iilor pe pm

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări