Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Nanopico, EL84 n-am gasit. In schimb am un PL84. Il iau la mine, oricum. Daca nu gasesti EL, ii faci alimentare de filament si lui PL. Nu-i nou, da' mere in lipsa de altceva.

Link spre comentariu

PL84 nu prea merge in locul lui EL84. Desi seamana ca doua picaturi de apa, doar puterea disipata pe anod este aceeasi. Au caracteristici diferite, PL84 lucreaza cu tensiuni anodice mai mici(170...200V tipic) fata de EL84(200...300V).Si curentii anodici difera, sunt mai mari la PL fata de EL. Ca urmare Ra este diferit si impedanta unui traf de iesire pt EL84 nu se potriveste la PL84. Daca mai e valabil iti dau eu un EL84.

Link spre comentariu

hopa... deja se aude ca am luat? ca pana la mine inca nu au ajuns rezultatele.

Off topicDe miercuri 13 (hi, hi) mai 2009, care tocmai a trecut, (hi, hi) se poate telefona si afla ca..145.550MHz, cu ton 103.5Hz e frecventa echolink. Asa ca pot intra si cei din afara vizibilitatii radio directe..
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări