Vizitator STEFY Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 schimb motorola 300 GP fara acumulator si incarcator cu un radio in benzile de radioamatori preferabil US Link spre comentariu
Vizitator anonim1003 Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Schimb o suma de bani cu o portabila cb intacta Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 dau la schimb pt un radio cu lampi cu UUS norma vest(stereo):milivoltmetru electronic 0-300V/max10MHz,generator AF max 1 MHz,sin,sqrt(E0501),generator(cu voltmetru si frecventmetru) 10Hz-10MHz(E0502),osciloscop max2MHz(OT 01),osciloscop max 5MHZ(E0101) si lista se mai poate mari(a nu se intelege ca merg toate pt un aparat-se negociaza in functie de ce se ofera). Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 dau la schimb pt un radio cu lampi cu UUS norma vest(stereo):milivoltmetru electronic 0-300V/max10MHz,generator AF max 1 MHz,sin,sqrt(E0501),generator(cu voltmetru si frecventmetru) 10Hz-10MHz(E0502),osciloscop max2MHz(OT 01),osciloscop max 5MHZ(E0101) si lista se mai poate mari(a nu se intelege ca merg toate pt un aparat-se negociaza in functie de ce se ofera...daca se ofera ).vad ca e criza,nu mai lucreaza nimeni,nu mai are nevoie nimeni de "scule" pt lucru...probabil daca erau la donatii erau de mult sterse de praf (moka) mai incerc... si cu un amplituner mai de firma poate prisoseste cuiva,partea de audio poate sa fie "praf",daca are comenzile si partea de radio ok,restul se manufactureaza ,ca cele cu lampi sunt destul de rare si vad ca nu apar prea des nici la vanzari...da nu se stie niciodata,pt un pret bun se gaseste mereu cate ceva Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Postez si aici in speranta de a gasi ce ma intereseaza.Contra cost,m-ar interesa doua aparate de radio autohtone: -MAMAIA sau Albatros (functional,aspect estetic bun) -ISTRIA (functional,aspect bun) Multumesc mult pentru atentie!Mi-as dori sa pot gasi macar unul din primele doua enumerate avand in vedere ca de mic mi-au placut dar pana acum n-am reusit sa dau de unul care sa si arate cat de cat ok. Legat de Istria (modelul mic) am gasit eu un exemplar dar inca nu l-am cumparat intrucat nu are scala.Daca cineva are eventual o scala de Istria,contra cost desigur as fi multumit. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Postez si aici in speranta de a gasi ce ma intereseaza.Contra cost,m-ar interesa doua aparate de radio autohtone: -MAMAIA sau Albatros (functional,aspect estetic bun) -ISTRIA (functional,aspect bun) Multumesc mult pentru atentie!Mi-as dori sa pot gasi macar unul din primele doua enumerate avand in vedere ca de mic mi-au placut dar pana acum n-am reusit sa dau de unul care sa si arate cat de cat ok. Legat de Istria (modelul mic) am gasit eu un exemplar dar inca nu l-am cumparat intrucat nu are scala.Daca cineva are eventual o scala de Istria,contra cost desigur as fi multumit. aici am inteles ca e doar la schimb...nu se cumpara... nu se vinde... Link spre comentariu
Vizitator Motreanu Sorin Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Sa fiu scuzat atunci..toti mai gresim,chiar si dumneavoastra cand ati dat qoute cu toate ca mesajul meu era chiar deasupra. Ok,"donatii-schimburi".Posibil sa schimb doar in cazul gasii impreuna a celor doua aparate cu un Commodore 64 (unitate+transformator..fara cabluri).Sau (de "donatii" ati uitat sa mentionati) nu mi-ar displace nici daca ar avea cineva de dat pe degeaba (si tot as insista sa-i dau ceva pe ele !!!) Oricum pt orice eventualitate am pus si "contra cost";mentiune care n-ar deranja nici pe acel minunat om care ar dori (presupaunand prin absurd) sa mi le doneze. Cu stima! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Daca devine disponibil sunt interesat de alimentatorul de la Commodore C64. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Un Mamaia in carcasa de Albatros s-ar putea sa am eu. Dar de abia peste vreo saptamana... doua ajung pe la parinti ca sa-ti spun exact starea lui. Link spre comentariu
Vizitator anonim1003 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 o cb portabila gasesc si eu pe aici? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Pentru un GDO cu tub caut un transformator care sa livreze ~100-150V la un volum cat mai mic.Exclus cele recuperate din aparatura Made in China. Tnx! Link spre comentariu
DavioForce Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 are cineva de donat un cd-rw sau dvdrw?ammare nevoie de unul!multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Deci, ca sa folosesc un stereotip de exprimare, deci am nevoie de un tub EL84pentru a readuce pe linia de plutire radioul bunicului. Deci, cine are asa ceva siva fi prezent la targul din Militari de pe 16 mai este rugat sa se milostiveasca...Tnx, best DX, etc. .. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Oare care e echivalentul sovietic? Link spre comentariu
mariand Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Oare care e echivalentul sovietic?6P14P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum