Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Daca doneaza cineva un televizor cu tuburi, chiar defect dar reparabil sunt interesat. As prefera "Opera" dar merge orice. Daca are cineva nevoie de tranzistor BLX 15 si 2N3375 noi ii dau la schimb pe tuburi 6P14P, EL84 sau imi spune ce are si discutam.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca cumva aveti un reflectometru industrial ieftin sau un instrument ca sa imi pot construi eu unul dati-mi va rog de veste. Am vrut sa cumpar unul dar sint destul de scumpe noi ,si cel pe care l-am avut imprumutat l-am dat inapoi .Asa ca in scurte nu prea pot sa lucrez . Multumesc 73!

Link spre comentariu

Donez statie mobila Storno 12 canale,unul singur in banda de 144,nu am mai folosit-o de vre-o 10 ani(ultima data era perfect functionala).Din cate imi aduc aminte este trasa in banda de amatori in 145.225 sau 144.225.Primul venit,primul servit.Trimit si cu Posta Romana(mai bine s-ar desfiinta) dar cel fericit isi va achita transportul. :da

Link spre comentariu

Cum am scris primul venit,primul servit:

YO4HHP Preda Adrian

si pentru ca mai am una disponibila dar nu este trasa in banda de radioamatori o voi dona si pe a doua urmatorului,adica:

YO9HNF Radu Dan

Am toata documentatia acestor statii,vedeti cum puteti rezolva sa va ajutati intre voi sa o faceti si pe cealalta.Deoarece

statia functionala se duce la YO4HHP documentatia o voi trimite impreuna cu a doua statie lui YO9HNF.

Astept adresele de expediere pe PM sau mail: [email protected]

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Schimb statie radio maritima mobila model Midland 78-360A putere emisie 1w sau 25w are toate canalele maritime ,cu o statie programabila in benzile de radioamatori vhf sau uhf mobila sau portabila chiar daca nu tin acumulatorii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări