Andr3y Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Are cineva tranzistorii eft 323d, eft 323u ,sft 373(AC181,M? 35 ) "in plus"? Am nevoie de 2 buc. din fiecare.ms Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Are cineva tranzistorii eft 323d, eft 323u ,sft 373(AC181,M? 35 ) "in plus"? Am nevoie de 2 buc. din fiecare.msSalut ! Ac181 daca vrei am eu noi...mai gasim si niste EFTuri mici, dar nu stiu daca doua din fiecare Link spre comentariu
Vizitator robert_dima Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Salt.Caut si eu un desply de Yaesu FT-23R.Raman recunoscator pe veci. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 as vrea si eu un radio vechi pe lampli stereo dk se poate, cu intrare mag sau pick up.dk are cineva si vrea sa il doneze as fi bucuros. mi-ar place .mi-a promis cineva da l-a dat intre timp :cry: Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Pentru cine are nevoie : -tranzistori Ge , noi sau recuperati, intrebati -Punti redresoare compacte pe Seleniu, gen B250C75 sau B250C250 noi http://www.proradioantic.ro/afisare_poza.php?src=produse/1226048407_poza.jpg Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Cumva EFT 317...319? Sau 307? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Nu am, dar cautati un echivalent...un AC nu merge? Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Nu am, dar cautati un echivalent...un AC nu merge?nu merg AC-uri , EFT 317,EFT319 pot fi inlocuiti si cu AF 105, AF106,AF 125,AF126 ,?401 , ?402,?403 ,?416,?421,?422,?423,(PNP - germaniu - RF) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Caut 2,5 metri de cablu RG174. La schimb, contra cost, etc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Si cum l-ai convins pe Dl Pascanu sa colaboreze ca eu nu reusesc ?Acum vad si eu ca vorbiti despre mine. simnakovi a procedat exact cum trebuie: S-a documentat, a inceput lucrul si a putut prezenta pe forum cam jumatate din transceiver apoi a cerut ajutorul. Procedind astfel a convins, am vazut ca este hotarit sa termine lucrarea si am considerat ca merita ajutat. Kuki, te ajut si pe tine, trebuie doar sa demonstrezi ca merita sa ma deplasez pina la oficiul postal. Ovidiu Pascan 73! YO8TPP Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Pai de o juma' de an astept niste piese de la tine si nu pe gratis.Zi ca nu le ai sa-mi iau gindul de la ele. Daca n-am indicativ nu inseamna ca nu am luat examenul de radioamator. Sau ce sa demonstrez? Teo Mai sint citiva "binevoitori" care s-au oferit sa-mi trimita una alta gratissi nimic... Flor, Patras si mai sint, nici nu mai raspund ca sa stiu sa ma orientez in alta parte. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Acum stiu, esti Teo de pe messenger, sa stii ca in cazul tau nu e rea-vointa pur si simplu nu ai noroc. Cind in cele din urma am gasit cutia in care erau depozitate minitelevizoarele viewtopic.php?f=59&t=18246&st=0&sk=t&sd=a&start=30 s-a intimplat ca a decedat cel ce le avea in custodie, Ungureanu Aurel YO8ER, presedintele Radioclubului Suceava. Miercurea viitoare ( doar miercuri seara, la QTC, trec pe la radioclub) voi lua cu de la mine putere doua minitelevizoare si trimit miercuri coletul. Trimite-mi din nou adresa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Oameni buni, nu puteti sa spuneti(scrieti) aici doar ce ce vreti sau ce oferiti si sa comentatipe privat? Se ajunge la un post fara cap si coada. YO9HRB, faci un pic de curatenie? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 In vederea curateniei, rog ca toti cei care au postat pe aici sa-mi spuna pe PM daca anunturile mai sunt de actualitate.Multumesc. Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 ...Mai sint citiva "binevoitori" care s-au oferit sa-mi trimita una alta gratissi nimic... Flor, Patras si mai sint, nici nu mai raspund ca sa stiu sa ma orientez in alta parte.Recunosc public ca nu m-am tinut de cuvant, adica nu am expediat piesele cerute. Poate par neserios, dar motivul e FCF, garden IV...Dupa un timp, cand credeam ca am "scapat", si incepusem sa pot sa mai merg pe langa bloc, datorita eforturile la care m-am supus, organismul si-a adus aminte ca avea in dotare si o lombosciatica. Asa ca de 3 saptamani zilnic incerc sa adaug macar cate un minut la timpul cat pot rezista in picioare sau pe scaun. Mi-a ajuns la circa 25cm.. de medicamente puse in linie, dar degeaba...MoralaCum toate problemele au ramas in carca sotiei, nu ii pot cere sa ajunga si mai ales sa stea pe la cozile de la posta...PS. FCF Fractura de Col Femural, iar garden IV e maximul. Cine crede ca fac misto, poate primii -gratuit-copia radiografiei. Sau sa se intereseze la membrii forumului care ma cunosc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum