Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Hmmm... YO3FHM asta pare chiar tinerel... vad ca da bine si cu HRDLOG, clar se pricepe la IT.

De ce o avea mereu nevoie de @nea bobina pentru a comunica diverse chestii, nu inteleg, hi!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

o ştiu, am reparat câteva bucăţi pe vremea când lucram la CFR... are un convertor cc/cc extrem de "iubibil"!!! :rade:

consola de comandă nu e cine ştie ce, mai multă e cutia decât conţinutul: un difuzor, o claviatură, un led, şi cam atât. a şi una bucată mufă care ar fi semănat cu aia de paralelă, dar pe-atrunci nu ştiam de astea...existau 2 variante de cutie: una mare, cu difuzor mai măricel, şi din care ieşea un microfon cu tot cu stand, şi un altul micuţ, dreptunghiular, care se monta pe console, pe bordul locomotivei sau autobuzului (s-au folosit o vreme şi în autobaze), care avea un microfon "pară", cu mufă DIN5 tată... mi se pare că cineva are deja unul pe-aici, tot pentru donaţie...mi se pare că mai am pe undeva un manual de service, dar ţin minte că mulţi dintre foştii mei colegi erau radioamatori, sigur cineva a scanat-o până acum...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salutare

Am nevoie de un modul de la o statie VHF. Mai precis primul etaj de amplificare la receptie si schimbator de frecventa. Fara oscilatoare, amplificare frecventa intermediara, etc. Vreau sa il folosesc pe post de converter la receptie. Merge foarte bine si primul etaj din RTM4MF, dar daca aveti ceva mai deosebit si va incurcati de el prin casa... Accept cu plata, schimburi, donatii... pe bere, etc si bineinteles platesc transportul. Multumesc anticipat !

Costi YO7FWS

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
On ‎2‎/‎17‎/‎2011 at 7:38 PM, mosu20 said:
yo8rqp said:

Buna ziua.Rog pe cineva care are in surplus fire de conexiune,diferentiate pe culori.Vreau sa termin cablarea rig-ului meu si as avea nevoie de conectori intre diferite etaje.Din ce am avut am terminat in alte proiecte si din recuperari nu mai am ce folosi.Firul poate fi litat sau intreg,nu este nici o problema.Daca se gaseste ceva ,se pot face si schimburi pt solicitarea mea.Cu respect,Daniel.

Voi cauta si eu ce mai este disponibil dar nu pot sa le trimit prea curind deoarece am niste probleme cu sanatatea. Oricum trimite-mi un mp cu adresa.Mult succes la mestereala.

Nu este suficient ca distanta dintre placi sa fie mare, mai trebuie si distanta dintre axul rotorului  si placile statorului sa aiba o distanta apreciabila. Cu un asemenea tub GU-81, trebuie sa folosesti piese de buna calitate. Oricum dupa terminarea acestui amplificator este bine sa-ti arunci ochii si spre contorul de 220v.

Link spre comentariu
On ‎2‎/‎2‎/‎2008 at 1:50 AM, nanopico said:

Fiecare dintre noi avem tot felul de troace, fiare, gulgulitze - hi, care ne prisosesc si ne incurca prinshack. Propun ca fiecare sa posteze aici lucrurile de care se poate dispensa prin donatii sauschimburi. Daca sunteti de acord, ar fi bine ca toate discutiile sa aiba loc pe privat si sa ne editamposturile pe masura ce schimburile-donatiile se rezolva.73!

Link spre comentariu

Schimb 2 tuburi 6P45S ( echivalent EL509, EL519 ) 

Schimb 2 tuburi 6P45S noi, neformatate, pentru unul din instrumentele: Grid-Dip-Metru ( poate fi si cu lampa ), Inductant-metru, frecvent-metru ( pot fi si combinate ).  73' Petrica                                                                                                                                                         

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări