Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Nu detine cineva miezuri de ferita folosite in monitoarele de calculator pt a putea sa le folosesc in problema amintita in postarea anterioara?Am inteles ca se folosesc asemenea ferite in monitoarele de PC.Daca are cineva,astept un MP .Le platesc,sau la schimb cu altele.Multumesc.

Link spre comentariu

Salut,am doar doua bucati ,sunt cilindrice cu o mica difrenta intre ele la lungime.Maine am sa vorbesc cu un prieten depanator daca are astfel de miezuri.Se mai gasesc la cablurile de date pentru camere digitale.Poti incerca si cu doua trei toruri lipite (din surse ATX ).Astept adresa pe mp.Cu stima, Viorel.

Link spre comentariu

Nu detine cineva miezuri de ferita folosite in monitoarele de calculator pt a putea sa le folosesc in problema amintita in postarea anterioara?Am inteles ca se folosesc asemenea ferite in monitoarele de PC.Daca are cineva,astept un MP .Le platesc,sau la schimb cu altele.Multumesc.

Cand treci prin Suceava cauta-ma, am cateva ferite, posibil sa fie chiar mai mult de zece bucati.
Link spre comentariu

Kn37dl ? inseamna ca esti din Falticeni..... zona de nord a orasului / opriseni , acolo incepe KN37DL sau spre bunesti.... pai cauta-ma ca am ceva miezuri de ferita nu de PC-uri ci de scule "soviet" , bare de ferita 1,5..2cm diametru si cred ca de vreo 10cm lungime.... sunt cite 6 sau 7 intr-un suport cauciuc siliconat cu un interior de trecere.... dupa cum arata cred ca erau filtrele decuplare pentru inalta de 34Kv .... da-34Kv daca nu mai mult.... caci erau chiar pe alimentarea "Butoaielor_80-100Kw !! "deci daca esti din Falticeni si asa ceva te ajuta (nu butoaiele...ca nu le am.... hi,hi, ci barele de ferita) "da un clopotel" si ne intilnim in: "KN37DL.PS: ce vad eu acolo sunt miezuri tip semicilindru-/2 in corp de plastic cu autoblocare.... da, sunt folosite pe cablul RGB intre mufa intrare si ampliful video.... modelele VECHI .... sincer au sectiune mica si sunt pentru interferente de impuls in domeniul electric.... (vezi deparazitare tiristoare) .... nu vei rezolva mare lucru.... pe RF in mod normal ar trebui bobinaj "strins" si nu leger.... +C-uri ceramice pe capete , in fine e doar o parere dar sa nu-ti faci mare speranta pe aceste miezuri ca-s pentru alte aplicatii si nu filtre RF.Tony
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Da, stiu ca cer ceva cam aiurea.

Dar caut niste trz MPS A 42 si respectiv MPS A92.

Practic sunt niste BC-uri (mai destepte) folosite telefoane Kontrax Avantech PH 128 HF respectiv Kontrax avantech PH129 tajfun pe post de trz de linie, deci rezista la 300V.

http://eshop.engineering.uiowa.edu/NI/p ... 13063.pdf..

Cand le apuca "bazdici" se deschid singure si imi blocheza linia. Evident ca la instrument sunt OK.

Am sapat pe Maica Domnului si nu le au. Asa ca daca cineva le are.. Accept si echivalente sau din modemuri vechi...

Niste - 4 perechi.

PS Stiu si cat costa un telefon nou. Dar 128 are si afisor sa vezi ce numar ai format, hand free, etc..

In plus si esential imi aduc aminte de o anumita epoca...

Si cum sunt mandru de meseria mea. Dupa ce le fac si stiu ca merg, atunci poate cand oi avea bani sa iau unele mai smechere, poate le arunc. pana atunci NU.

Link spre comentariu

Caut un transformator de radioficare, IDENTIC cu cel din poza atasata, doar in stare foarte buna, FARA RUGINA

Provine din difuzoarele de radioficare produse de Electronica, a carui poza am atasat-o de asemenea

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

adicontakt, vezica porturi seriale s-au fabricat in doua varaiante de-a lungul timpului, cu fire incrucisate si cu fire in linie, trebuie sa stii din care ai tu nevoie, nu e suficient sa ai doar poza... Te pot ajuta cu oricare dintre tipuri, dar numai cand ma intorc in Ro (sfarsit de octombrie)

Link spre comentariu

Donez numai radioamatorilor cu ridicarea de la domiciliul meu :

- 2 wireless AP Bridge Trendnet 310APBX

- 2 wireless AP Bridge Trendnet 210 APB

- 1 router wireless Asus WL500g

mufe si conectoare MCX , MMCX si altele .

As prefera cineva sa le ia toate odata .

Acum 7 ani functionau perfect.

Nu am alimentatoare pentru ele decat doar 1 bucata plus o sursa+ adaptor de alimantare la distanta prin categoria 5

(stiti voi : sursa de jos urca la 48V iar sursa de sus face din 48V fix 5 V 4A cat are nevoi AP-ul.)

Se dau asa cum sunt si nu se accepta reclamatii .

primul venit primul servit .

Posted Image

Link spre comentariu

salut,vreau eu routerele!.maine pana in ora 12 pot sa le iau?sau asta seara intre ora 22 si 23.30

Maine/ in cursul saptaminii de la ora 08.00 si pana la 19.00 lucrez .E ok in seara asta dar sa nu fie mai tarziu de 23.00 !!tel : 0729209130Dan Zup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări