Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Ofer la schimb un televizor Stassfurt T-205,in stare de functionare.Evident, din cauza dimensiunilor si greutatii,nu se pune problema trimiterii prin curier sau mesagerie...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Va salut !Eu am o mica colectie de tuburi si incerc sa o ingras :smt003 ...asa ca dau la schimb urmatoarele tuburi ( pe alte tuburi. Nu vand. Daca are cineva nevoie disperata de vre-un tub din lista si nu are ce sa dea la schimb, il dau gratis fara nici o problema ).-12?1? - Svetlana - 1buc-ECH11 - Telefunken - 1 buc-6A7 - Novosibirsk -2 buc - 1965 ambele-6?4 - 1 buc-?C-13 - 3 buc-6C51H-B - 2 buc ( nuvistor )-7586 - RCA - 1 buc ( nuvistor )-1?18? - 2 buc - 1980 ; 1982-6?1?-B - 1 buc -1983-GR10J - ETL - 1 buc ( nixie mare )-CV3523 - 1 buc-C?202? - 1 buc-3?18? - 1 buc - 1970 -6?5? - Svetlana - 1 buc - 1961-85A2 - TRONAL - 1 buc ( in cutie - nou )-6H13C - 1 buc ( noua ) 1983 !!!-Z590M - WF - 5-6 buc ( nixie rosu mic )-DG10W1 - FUTABA ( VFD de prin calculatoarele romanesti )-C?1? - 1 buc - 1982-??-50 - 1 buc ( in cutie - cred ca este nou )-DY86 - VEB - 2 buc-ZM1020 (Z520M) - Mullard - 1 buc ( nixie portocaliu - nou )-EF183 - TESLA - 1 buc-?B-12 - Sovtek - 4 buc ( VFD 1 digit nou, in cutie )-?H-14 - 6 buc - 1982 ( nixie scoase dintr-un aparat )-ECH81 - Tungsram - 1 buc-PCH200 - Tungsram - 1 buc-6H3?-EB - 1 buc - 1981-PL500 - Tesla - 1 buc-6?2? - Novosibirsk - 1 buc - 1956-6?51? - Reflector - 1 buc - 1975-6H3? - Reflector - 1 buc - 1965Lista o sa o mai updatez. Stiu ca majoritatea sunt noi... :prayer:

Link spre comentariu

Nu stiu cat e de noua. Dar arata foarte bine ( ca noua, dar nu stiu daca e total nefolosita ).Da-mi o adresa RxTx ca sa ti-o trimit. Ne intelegem noi cumva :weedman:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator patras

pt cine mai are rabdare dau tuburi de sciloscop ca am o multime il dotez si cu o parte din componente ecrane comutatori si chiar si ceva placinumai sa il vad ca face ceva

Link spre comentariu
Vizitator yo2cmh

Salut"patras" Sint si eu interesat de un tub pt osciloscop 8LO6I, daca ai asa ceva .

pt cine mai are rabdare dau tuburi de sciloscop ca am o multime il dotez si cu o parte din componente ecrane comutatori si chiar si ceva placinumai sa il vad ca face ceva

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo2cmh

desi e cam veche postarea,eu am dat abia acum de ea;Am editia 1969 care contine scheme cu tuburi>Daca te mai intereseaza da un semnal

Editia de mai sus a aparut in 1968, pare-mi-se, si cred ca contine scheme cu tuburi pe care le caut.Daca si cea din 1980 mai are scheme cu tuburi atunci e buna.Daca cineva o are si poate sa scaneze din ea, il rog sa ma contacteze.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Donez 2 ligheane de satelit incomplete .1-O palarie de Digisat careia-i lipseste bratul de sustinere al LNB-ului .2-O palarie de 90 cm careia-i lipseste piesa de sustinere pe pilon. ( A plecat )Mentionez ca asa le-am primit si decat sa le arunc prefer sa le donez cuiva care poate face ceva cu ele .De preferat din BUCURESTI sau sa vina in BUCURESTI ca asa ceva NU pun la posta . Sunati-ma la tel :0721215511

Link spre comentariu

Doresc sa aduc sincere multumiri celor care m-au ajutat cu piese si componente pentru a realiza transceiverul A412, fara de care nu finalizam constructia pana acum. Acestia sunt:Domnul GEORGE IVANCEA care mi-a donat un frecventmetru pentru scala si de la care posed toata documentatia necesara.Domnul OVIDIU PASCANU care mi-a donat toruri de RF, comutator benzi, si multe componente discrete necesare realizarii constructiei. Acestor domni, le aduc sincere multumiri, si le doresc sa poata sa ajute si alti radioamatori incepatori care doresc sa apuce pe drumul radioamatorismului. Multumesc si alcelora care prin bunavointa lor au venit in ajutor cu sfaturi bune care m-au determinat sa iau hotarari bune in drumul spre finalizarea constructiei lui A412.Acestia sunt:YO9HRB, Minitehnicus, YO4YOU si altii.Tuturor va doresc toate cele bune si sa ne auzim cat mai curand in trafic.73!

Link spre comentariu

desi e cam veche postarea,eu am dat abia acum de ea;Am editia 1969 care contine scheme cu tuburi>Daca te mai intereseaza da un semnal

Editia de mai sus a aparut in 1968, pare-mi-se, si cred ca contine scheme cu tuburi pe care le caut.Daca si cea din 1980 mai are scheme cu tuburi atunci e buna.Daca cineva o are si poate sa scaneze din ea, il rog sa ma contacteze.

am si eu o carte "tuburi electronice si functiunile lor",vol 2 ,editura tehnica bucuresti 1957,de emil petrascu,daca intereseaza pe cineva pot sa l ajut cu scan uri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări