Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

salutare! caut o mufa lc27 (pt conectarea la o antena midland s9 fixa), daca este vre-un user din cluj-napoca care are una disponibila, spre vanzare/diverse schimburi, i-as fi recunoscator. p.s. din pacate costul pe una-doua mufe e mai mare ca si taxele pt un colet din B/TM/BC in cluj cu taxele aferente...si sunt un pic disperat in a gasi o astfel de mufa

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator mishu1313

Salut!Are careva din intamplare o cheie telegrafica cu care nu mai are ce face? Eu nu mai am (din pacate) si mi-ar prinde tare bine una pentru antrenament :)Multumesc mult!YO3IGB

Link spre comentariu

si eu caut doua socluri identice pentru ECC83 daca are cineva de vanzare in Buc...

am gasit, multumesc frumos!tuburi NOS 6N2P are cineva la schimb cu orice tuburi de la mine din taraba?
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cri-cri

he he...thanks....buna veste...cine are radio Selena pe aici? :rade:

Lucru dracu-n casa popii,am avut radioul din 1981,cu doua zile inainte sa citesc postul l-am dezmembrat si am luat din el citeva piese si trafo-ul de retea.Daca ajungeam cu cititul pe aici mai devreme va dadam radioul cu totul,si asa a ajuns la reciclat,macar se mai facea ceva cu el.Cit tii lucrurile vechi cu anii nu-ti trebuie,cind le arunci...
Link spre comentariu

Salut. Sint in cautarea a 3...4 m de cablu coaxial alb cu diametru de cca 3 mm, ca cel folosit in radiotelefoanele fixe sau portabile de tip RTM4, RTP... Imi este necesar ptr conectarea la o antena externa fara conectori a unui modem 3G.. !!!

O sa intreb prin fabrica mea. Dar vezi ca acel cablu:1) nu avea lungimi foarte mari, pt ca nu era nevoie. Daca memoria nu m-a lasat de tot, cred ca nu vei gasi bucati mai mari de 50cm..2) fiind atat de subtire nu va rezista la o puere prea mare.3) ma indoiesc ca merge prea bine dincolo de 300MHz.4) avea o capacitatea MAREE...
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Caut 1-adica una bucata- soclu cu 7 pini pt lampa 6J1. Cu care vreau sa imi fac un radio, hi, hi..Lampa o am deja, multuesc donatorului..Adevarul adevarat e ca as putea sa mi-l construiesc si singur din textolit, pini am, dar e pacat sa nu arate si frumos.Astept mesajele dvoastr pe personala.

Link spre comentariu

Cauta prin vechile placi de RTM-uri. Vei gasi un soclu ceramic cu sapte pini si contacte argintate.In echipamentul original era folosit la altceva, dar merge de minune si pentru 6J1P.

Link spre comentariu

Schimb condensatoare iprs si rusesti,anii 80-90,cu valori intre zeci de micro pana la sute,voltaj 10-45 v,parca si tesla zeci de micro tot tensiuni mici,unii dintre ei nu-s lipiti niciodata.Am nevoie de integrate; 6 bucati, TL 074,1buc.7815,1buc.7915 si 1 buc. LM 317.

Link spre comentariu

Unde pot gasi asemenea tipuri de ferite pt a reduce perturbatiile pe care antena pe care o folosesc le face intr-un(blestemat)sistem al unui vecin?Problema este mai veche si trebuie sa pun piciorul in prag...Orice informatie este binevenita .Multumesc.

post-28728-139829283554_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări