Light_man Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 salutare! caut o mufa lc27 (pt conectarea la o antena midland s9 fixa), daca este vre-un user din cluj-napoca care are una disponibila, spre vanzare/diverse schimburi, i-as fi recunoscator. p.s. din pacate costul pe una-doua mufe e mai mare ca si taxele pt un colet din B/TM/BC in cluj cu taxele aferente...si sunt un pic disperat in a gasi o astfel de mufa Link spre comentariu
Terry34 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 si eu caut doua socluri identice pentru ECC83 daca are cineva de vanzare in Buc... Link spre comentariu
Vizitator mishu1313 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Salut!Are careva din intamplare o cheie telegrafica cu care nu mai are ce face? Eu nu mai am (din pacate) si mi-ar prinde tare bine una pentru antrenament :)Multumesc mult!YO3IGB Link spre comentariu
Terry34 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 si eu caut doua socluri identice pentru ECC83 daca are cineva de vanzare in Buc...am gasit, multumesc frumos!tuburi NOS 6N2P are cineva la schimb cu orice tuburi de la mine din taraba? Link spre comentariu
Vizitator cri-cri Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 he he...thanks....buna veste...cine are radio Selena pe aici? Lucru dracu-n casa popii,am avut radioul din 1981,cu doua zile inainte sa citesc postul l-am dezmembrat si am luat din el citeva piese si trafo-ul de retea.Daca ajungeam cu cititul pe aici mai devreme va dadam radioul cu totul,si asa a ajuns la reciclat,macar se mai facea ceva cu el.Cit tii lucrurile vechi cu anii nu-ti trebuie,cind le arunci... Link spre comentariu
Flor Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Salut. Sint in cautarea a 3...4 m de cablu coaxial alb cu diametru de cca 3 mm, ca cel folosit in radiotelefoanele fixe sau portabile de tip RTM4, RTP... Imi este necesar ptr conectarea la o antena externa fara conectori a unui modem 3G.. !!!O sa intreb prin fabrica mea. Dar vezi ca acel cablu:1) nu avea lungimi foarte mari, pt ca nu era nevoie. Daca memoria nu m-a lasat de tot, cred ca nu vei gasi bucati mai mari de 50cm..2) fiind atat de subtire nu va rezista la o puere prea mare.3) ma indoiesc ca merge prea bine dincolo de 300MHz.4) avea o capacitatea MAREE... Link spre comentariu
Terry34 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Schimb si eu ceva la alegere din tarabele mele pentru un transformator defect sau nu cu sectiune 40-45cmp, cu tole E+I, are cineva?viewtopic.php?f=59&t=84701&start=15viewtopic.php?f=59&t=85253&start=15viewtopic.php?f=59&t=84418&start=30Repet, ma intereseaza doar tolele. Prefer din Bucuresti fiind foarte grele. Link spre comentariu
Terry34 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Schimb si eu ceva la alegere din tarabele mele pentru un transformator defect sau nu cu sectiune 40-45cmp, cu tole E+I, are cineva?viewtopic.php?f=59&t=84701&start=15viewtopic.php?f=59&t=85253&start=15viewtopic.php?f=59&t=84418&start=30Repet, ma intereseaza doar tolele. Prefer din Bucuresti fiind foarte grele. sau 2 trafo alimentare de la TV-uri Rubin Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Caut 1-adica una bucata- soclu cu 7 pini pt lampa 6J1. Cu care vreau sa imi fac un radio, hi, hi..Lampa o am deja, multuesc donatorului..Adevarul adevarat e ca as putea sa mi-l construiesc si singur din textolit, pini am, dar e pacat sa nu arate si frumos.Astept mesajele dvoastr pe personala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Cauta prin vechile placi de RTM-uri. Vei gasi un soclu ceramic cu sapte pini si contacte argintate.In echipamentul original era folosit la altceva, dar merge de minune si pentru 6J1P. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Salut. Da, imi aduc aminte de soclul ala de masura. Dar nu cred ca mai am vreo placa de RTM. Cum cineva m-a intrebat ce schema o sa fac, postez adresa de unde https://www.elektor.com/extra/valve-radio.1843103.lynkx .. Sincer, nu are cum sa fie ceva super, dar cum LM386 am, trz am, tubul deja il am, cablaje stiu sa proietectez si sa realizez, e pacat sa nu ma joc nitel... Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Va rog, are cineva disponibil un circuit integrat A281D sau echivalentul lui TAA981,contracost sau la schimb cu alte componente? Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Schimb condensatoare iprs si rusesti,anii 80-90,cu valori intre zeci de micro pana la sute,voltaj 10-45 v,parca si tesla zeci de micro tot tensiuni mici,unii dintre ei nu-s lipiti niciodata.Am nevoie de integrate; 6 bucati, TL 074,1buc.7815,1buc.7915 si 1 buc. LM 317. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Unde pot gasi asemenea tipuri de ferite pt a reduce perturbatiile pe care antena pe care o folosesc le face intr-un(blestemat)sistem al unui vecin?Problema este mai veche si trebuie sa pun piciorul in prag...Orice informatie este binevenita .Multumesc. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 aici gasesti de diferite dimensiuni http://www.lccom.ro/product_info.php?cP ... cts_id=397 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum