yo8rqp Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Caut un filtru EMF 500,pentru realizarea unui nou proiect.Eu am un filtru EMF500 folosit, din pacate s-a cam sters eticheta si nu stu daca este pe inferioara sau superioara, dar se poate afla , precum si un cuart pe 500 KHz ( al lui). Daca te intereseaza le dau gratis pentruca eu nu-l mai folosesc.V-am trimis MP.Cu respect. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 un scanner radio are cineva? poate fi si mai vechi , vreau sa incep in ale radioamatorismului , pt inceput sa ascult si mai tarziu eventual sa dau si un examen , vreu scanner ca sa nu fiu tentat sa vb fara autorizatie. nu il vreau degeaba ,eventual fac schimb sau dau chiar si bani (un pret decent) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 De ce nu incerci un web sdr? E moka. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 e altfel cand invarti tu de butoane Link spre comentariu
ywar2 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Si de ce nu-ti construiesti unul? Din moment ce activezi pe acest forum e clar ca esti electronist. Sint atitea scheme de receptoare simple incit fiecare schema te provoaca sa o construiesti. Mai gindeste-te!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 am facut mai de toate in domeniul electronicii dar pe radio nu mi-a iesit nimic. nu am rabdare in acordare de bobine , filtre etc Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Hai sa fim seriosi. Electronist fara rabadare e ceva la fel de util ca un parasutist care nu sare. Asta pt ca sunt un tip decent care nu spune, Dne fereste, ca si testicolele papei de la Roma, hi, hi.. Link spre comentariu
mila Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Majoritatea electronistilor nu sunt din spetza oamenilor rabdatori.Si mai mult se plictisesc usor! :rade:Scuze ca scriu cu tz dar cate-o data e pentru accentuare si nu e obicei din mess. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Hai sa fim seriosi. Electronist fara rabadare e ceva la fel de util ca un parasutist care nu sare. Asta pt ca sunt un tip decent care nu spune, Dne fereste, ca si testicolele papei de la Roma, hi, hi..rabdare am dar nu pt radiocat despre restul afirmatiilor sa fii tu sanatos Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 ...ovidanie, faci cadou filtrele respective? tare bine mi-ar prinde .Da, le fac cadou, platesc eu transportul, dar vreau sa fiu sigur ca le vei folosi, ca de stat stau bine si la mine in magazie. Gandeste-te daca chiar ai nevoie, spune-ne si noua ce faci cu ele si promite ca pana la sfarsitul anului ne prezinti proiectul terminat. Altfel trebuie sa-mi returnezi filtrele si cristalul.Pai mare lucru nu vreu sa fac. Vreau sa termin in primul rind cu BITX-ul pe 80m pe care l-am inceput si sa trec la un multiband. Cita vreme nu am un filtru mai de Doamne-ajuta nu pot sa stiu spre ce idee ma voi indrepta. Oricum, am facut 2 tcvr cu EMF 500 si a fost destul de chinuitor pina le-am scos la lumina. Din motive de sanatate plus alte motive diverse acum 14 am facut ultimul QSO. Dat fiind faptul ca am imbatrinit si nu prea mai pot sa ma misc, m-am apucat sa dau din gherute si sa mai construiesc cite ceva pentru a mai face niste QSO-uri inainte de a merge spre vesnicele plaiuri de vinatoare. Daca chiar iti prisosesc, m-ar interesa un filtru cu crstalele de purtatoare. Cum stii tu ca ai posibilitati... Daca vei confirma, iti voi trimite un mp. Nu are rost sa te deranjez altfel.Ma gasesti si pe radioamator.ro (YO7DJF)Bafta si multa sanatate.Ion Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Hai sa fim seriosi. Electronist fara rabadare e ceva la fel de util ca un parasutist care nu sare. Asta pt ca sunt un tip decent care nu spune, Dne fereste, ca si testicolele papei de la Roma, hi, hi..rabdare am dar nu pt radiocat despre restul afirmatiilor sa fii tu sanatosStai sa vezi cind vei imbatini Oricit de ciudat ar parea, daca traiesti suficient de mult vei ajunge exact precum papa Link spre comentariu
mila Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 revin cu rugamintea:Caut contra cost sau la schimb:Condensator 1x100...150pF direct pe ax(fara demultiplicare) distanta normala intre placi(ptr.receptie) 2 buc.Condensator 2x100...150pF direct pe ax...................................................................................1 buc.Condensatoare cu aer si nu un format mare.O fatuca pe radioamator.ro are ceva condensatoare recuperate si mi-a cerut 100Ron pentru un condensator variabil de Darclee.Chiar asa de rare sunt? Nu vreau sa incep constructia pe care o am in derulare (mai ales sasiul)pana nu am toate componentele. Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Nu cred ca se merita 100 ron un variabil. Chestia este ca valorile pe care le ceri sunt destul de rare si nu cred ca vei gasi asa ceva. Daca spui ce proiect ai in derulare incerc sa gasesc ceva care sa te ajute. Eventual, poate ca va fi nevoie de un pic de mestereala la el, in sensul raririi placilor, pentru a le aduce pe undeva in jurul valorii de care ai nevoie. Ar mai fi si solutia inserierii cu un condensator fix pentru a reduce plaja variatiei deoarece, de regula, variabilele au undeva intre 256-500pF (vorbesc de sectiunile pentru UL, UM, US ). Te ajut cu placere daca se potriveste ceva de pe aici. Stiu cum este cind vrei sa faci ceva si nu te ajuta nimeni.Bafta! Link spre comentariu
mila Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Cateva variabile am dar sunt toate cu demultiplicare mecanica si la acest proiect as vrea condensatori cu actionare directa.Da e o solutie sa macelaresc cateva placi ca sa scad capacitatea.Proectul e un aparat cu aspect de vintage radioreceptor 1v2 cu reactie si bobine schimbatoare.Am strans majoritatea pieselor si stau din cauza condensatorilor cu proectarea sasiului. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 am si eu doua stati de emisie ... un transceiver YASESU VX 1000 - nu are microfon - in rest functionala si un MAXON PM150, model SMX-4150 SM la fel ca precedenta nu are microfon, functionala. vreau la scimb pe ele 4 tuburi EL 34 + 2 socluri de sasiu 4 tuburi ECC 83 + 2 socluri de sasiu 2 socluri pentru 2 EL 84 tot de sasiu si ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum