mosu20 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Buna ziua.Rog pe cineva care are in surplus fire de conexiune,diferentiate pe culori.Vreau sa termin cablarea rig-ului meu si as avea nevoie de conectori intre diferite etaje.Din ce am avut am terminat in alte proiecte si din recuperari nu mai am ce folosi.Firul poate fi litat sau intreg,nu este nici o problema.Daca se gaseste ceva ,se pot face si schimburi pt solicitarea mea.Cu respect,Daniel.Voi cauta si eu ce mai este disponibil dar nu pot sa le trimit prea curind deoarece am niste probleme cu sanatatea. Oricum trimite-mi un mp cu adresa.Mult succes la mestereala. Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Multumim anticipat dar orice e bun..chiar multa sarma de CuEm de 1-1,5 mm ar fi buna daca gasiti pe acolo...o sa fac ceva bataturi bobinand traful de anodica...ia sa vad cine are vre-un mosor pentru ampliful meu cu GU81... Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Multumim anticipat dar orice e bun..chiar multa sarma de CuEm de 1-1,5 mm ar fi buna daca gasiti pe acolo...o sa fac ceva bataturi bobinand traful de anodica...ia sa vad cine are vre-un mosor pentru ampliful meu cu GU81... Cu sarma emailata este o mare problema si la mine. Stau cu un transformator inceput si nu am sarma sa il finalizez. Am vazut ca au cei de la conexelectronic dar este cam usturator la buzunar. Deocamdata stau in expectativa desi chiar am nevoie de o sursa de 24v/3A. Vedem noi, poate cu un pic de noroc o descurc pina la urma Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 inca caut SN74194 Link spre comentariu
Barti Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Ofer pentru schimb:Frecventmetru 0-350MHz,releu coaxial,filtre si quarturi,tranzistori, si altele.http://i51.tinypic.com/2h2ghs4.jpg http://i53.tinypic.com/2eyu98l.jpg http://i56.tinypic.com/2w7039k.jpg Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 ce doresti sa primesti? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Trei filtre electromecanice(200khz) plus cuartul de 200Khz. Link spre comentariu
mosu20 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Nu este o problema asta... Depinde numai ce spui. Uneori o vorba face mai mult decit ne putem inchipui.ovidanie, faci cadou filtrele respective? tare bine mi-ar prinde Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 ...ovidanie, faci cadou filtrele respective? tare bine mi-ar prinde .Da, le fac cadou, platesc eu transportul, dar vreau sa fiu sigur ca le vei folosi, ca de stat stau bine si la mine in magazie. Gandeste-te daca chiar ai nevoie, spune-ne si noua ce faci cu ele si promite ca pana la sfarsitul anului ne prezinti proiectul terminat. Altfel trebuie sa-mi returnezi filtrele si cristalul. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Caut un filtru EMF 500,pentru realizarea unui nou proiect.Cine poate oferi,discutam,vedem ce mai gasim pe aici...Cu stima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 E vorba de filtru ssb sau cw ? Link spre comentariu
yo8rqp Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 SSB,dl George.Tare m-a apucat dorul sa pun pe picioare o idee mai veche de transceiver in 2 benzi,80 si 40 m.Vreau sa merg concomitent cu ambele mele proiecte in lucru.Nu stiu,m-a apucat un dor nebun de lucru,numai pistolul de lipit sa tina,hi! Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 inca caut SN74194I le-am luat pe ultimele 2 lui Flor caruia ii multumesc Link spre comentariu
yo7but Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Caut un filtru EMF 500,pentru realizarea unui nou proiect. Eu am un filtru EMF500 folosit, din pacate s-a cam sters eticheta si nu stu daca este pe inferioara sau superioara, dar se poate afla , precum si un cuart pe 500 KHz ( al lui). Daca te intereseaza le dau gratis pentruca eu nu-l mai folosesc. Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 dar un filtru de 1KW trece jos 30MHz imi doneaza si mie cineva? sau schimb...sau...o schema macar...nu vreau sa am probleme cu vecinii ca emit eu in 27MHz... si niste sarma pentru traful de anodica, de 1-1,5mm grosime trebuie sa bobinez cam 350V macar si sa dau drumul la GU81M inaintea lui maxxim33 (vreau sa il felicit si pe aici pentru constructia amplificatorului cu GU81! )....glumeam are cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum