Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Si nu poti sa-l trimiti la mine? ...

Binenteles ca pot!! Sigur ai nevoie? Ca de stat sta bine si in magazia mea. Spune ce vrei sa faci, promite ca ne arati si noua ce construesti si mai ales ca faci ceva anul asta. Oricum am pretentia ca in maxim 100 zile sa ne spui care este domeniul de frecvente acoperit.
Link spre comentariu

Revin cu rugamintea,poate are cineva niste cabluri de cupru,litat sau simplu,pe culori,pt a-mi putea cabla noul transceiver.Din pacate,nu gasesc local,nici macar din dezmembrari.pot sa ofer la schimb ceva tranzistori de putere RF..Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator aioan

Buna ziua. Sunt din Iasi si am mare nevoie de niste carcase de bobine RF segmentate in 2-4 compartimente si cu miez de ferocart,de dimensiune minima 7mm. Imi trebuie pentru ca doresc sa construiesc un modul UM superheterodina pentru o radiocombina cu lampi,de la zero. Amplificatorul final, preamplificatorul stereo cu corectie pentru picup si un modul UUS cu superreactie functioneaza dejain combina "home made" pe cablaj dublu placat. Eventual, m-ar ajuta foarte mult daca are cineva niste transformatoare FI sibobinele de intrare si de oscilator pentru UM recuperate dintr-un radio industrial pe lampi. Multumesc foarte mult!

Link spre comentariu

Pentru a realiza caut http://www.xs4all.nl/~pa0fri/Lineairs/F ... 150eng.htm

1.Toroid Amidon T200-2

2.Toroid Amidon T50-6 (pt L1 in schema)

3.Bara de ferita sau toroid (pt L2 in schema)

4.Condensator 1nF/3KV pt cuplajul cu antena

5.Condensator 4n7/3KV

Si eventual 1 rezistenta de 50R neinductiva la vreo 10 W, dar nu-i musi, mi-o fac din mai multe pe pelicula de carbon

Pot oferi tuburi, diverse piese si $

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări