Vizitator Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Nu stiu daca ajuta dar uita-te aici:http://kaituanui.com/my_circuits_adaptor_series.htmSunt prea lenes si neindemanatic, caut un pcb adaptor facut de fabrica.Il pot comanda de afara, m-am gandit ca are cineva si imi parvine mai repede. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 yo8rqp mai este nevoie de CD4049, MMC4049, MC14049? Posibil spune-mi daca mai e cazul sa caut. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Nu,din fericire am gasit.Oricum,multumesc mult pt ajutorul oferit.Cu stima. Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 daca are cineva un c520 Link spre comentariu
yo7but Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Are YO3CCC de vinzare voltmetre cu C520, poate are si separat, fa-i o intrebare. http://radioamator.ro/mp/read.php?a=1&m=26801 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Are si 'nea Cornel Olteanu YO9BXZ. Pe acest forum este cornelolt memberlist.php?mode=viewprofile&u=11017 Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 "MOS CRACIUN" vrea sa doneze unui radioamator care doreste sa construiasca BITX20, o placa semi-asamblata cu cateva toruri pe ea si quartz-uri si un cip si ce-o mai fi pe ea. Asta este placa: http://yo6pir.files.wordpress.com/2010/12/placabitx.jpg http://yo6pir.files.wordpress.com/2010/ ... -bitx_.jpg Tot ce trebuie sa faca acel radioamator este sa-si exprime dorinta aici si va primi prin Posta Romana un colet cu placa. Apoi ca sa nu se faca de rusine fata de mosu' va trebui sa ne arate si noua ce a rezultat in urma investitiei de incredere, ca asa se cade, nu? Dar mai incolo, nu imediat! Sarbatori cu bine! Link spre comentariu
yo8rqp Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Felicitari pt realizare,dl.Ovidiu!Foarte frumos arata!Recomand performantele acestui transceiver,daca este facut si reglat corespunzator.L-as lua eu pt un copil de aici,care vrea sa urmeze calea comunicarii prin unde radio.Dar las pe altii care poate au mai mare nevoie de el(radioamatori deja autorizati).Daca nu se ofera nimeni,va rog sa luati in calcul si doleanta mea.Cu respect pt toata lumea,Daniel.Sarbatori fericite tuturor! Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Daniel, stii cum se spune:"Primul venit, primul servit", asa ca am sa-ti trimit tie placa pentru acel amic al tau care doreste sa devina radioamator. Sper ca intr-o zi sa ne auzim in banda, cu ajutorul acestui transceiver, pe atunci finalizat. Eu l-am finalizat pe al meu si se poate studia la mine pe site ca sursa de inspiratie. Sarbatori cu bine la toata lumea! Link spre comentariu
yo8rqp Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Multumesc din suflet ,din partea lui Alexandru(sper un viitor dx-man) si din partea mea,deopotriva.Sunt bucuros ca cel putin,odata la 3-4 zile,sunt inconjurat de niste copii care viseaza cu ochii deschisi auzind qso-uri din toata lumea...Sper ca si societatea sa-i ajute si sa le asigure premiza materiala pt a fi activi in acest hobby minunat.Inca o data,va multumesc din suflet pt ajutor!73s la toata lumea,si multa sanatate! Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 daca are cineva un c520Daca mai ai nevoie, iti pot trimite doua bucati, gratis! Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 daca are cineva un c520Daca mai ai nevoie, iti pot trimite doua bucati, gratis!Aveti MPCautarea mea ia sfarsit Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Modulul oscilator dintr-un ZPFM. Masoara 50 cm lungime. Nu-l dau oricui, cine-l doreste trebuie sa dovedeasca ca stie cu ce se mananca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 De curiozitate: ce gama acopera si mai ales ce rezolutie are (cam cati kHz/tura)? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 De curiozitate: ce gama acopera si mai ales ce rezolutie are (cam cati kHz/tura)?Nu stiu. Nu stiu nici modelul aparatului din care provine. Am gasit doar cateva module si VFO-ul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum