Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii - schimburi

Vizitator

Postări Recomandate

Deja am pregatit coletul.Luni pleaca spre Prahova.Pentru cei care se-ntreaba,aici in nordul tarii avem posibilitatea sa achizitionam tranzistori ,lampi,de rf,din UA,UR,,la preturi mai mici.In schimb,avem de suferit la alte capitole.Eu am fost ajutat foarte mult de catre:yo9hsw,yo3fn,yo2mho,yo7fws,yo7ckq,yo4hhp,yo9gsb,yo2lpo,yo8yw(fie-i tarana usoara!),etc,(daca am uitat pe cineva,mea culpa!)si daca am posibilitatea ajut si eu...Tot ce ofer este incomensurabil mai putin, decat ce am primit...

Link spre comentariu

Deja am pregatit coletul.Luni pleaca spre Prahova.Pentru cei care se-ntreaba,aici in nordul tarii avem posibilitatea sa achizitionam tranzistori ,lampi,de rf,din UA,UR,,la preturi mai mici.In schimb,avem de suferit la alte capitole.Eu am fost ajutat foarte mult de catre:yo9hsw,yo3fn,yo2mho,yo7fws,yo7ckq,yo4hhp,yo9gsb,yo2lpo,yo8yw(fie-i tarana usoara!),etc,(daca am uitat pe cineva,mea culpa!)si daca am posibilitatea ajut si eu...Tot ce ofer este incomensurabil mai putin, decat ce am primit...

Daniel, sa fiu sincer m-a trecut un fior rece pe sira spinarii. Motivul: indicativul YO8YW a fost preluat de ginerele lui nea Costica, Iulian, fost YO8RFX.....Ma gandeam ca tu stii ceva ce eu nu stiu (referitor la noul YO8YW)....
Link spre comentariu

Cristi,ma refeream la nea Costel,defunctul ham din Roman,concitadinul tau.Stii ca noi am mai avut discutia asta...

Am inteles Daniel. Primul contact cu indicativul YO8YW l-am avut abia acum , de cand Iulian ,,l-a recuperat" .Din pacate eu nu l-am cunoscut pe nea Costel, neavand tangenta cu radioamatorismul cand traia dumnealui.
Link spre comentariu

O rugaminte am:nu are cineva doua invertoare CD 4049,imi trebuie pt a comanda filtrele de intrare ale transceiverului folosind tensiunea de comanda dintr-un DDS.Vechea poveste:gasesc la Adelaida,pret 1,5 lei o bucata,dar vor comanda minima.Poate este cineva din zona,din Craiova,care ar putea sa le cumpere,mi le trimite intr-un mic pachetel cu ramburs(contravaloarea inversoarelor+taxa postala).Se gasesc si in Timisoara la RET,dar aceeasi poveste.Va multumesc.

Link spre comentariu

O rugaminte am:nu are cineva doua invertoare CD 4049,imi trebuie pt a comanda filtrele de intrare ale transceiverului folosind tensiunea de comanda dintr-un DDS.Vechea poveste:gasesc la Adelaida,pret 1,5 lei o bucata,dar vor comanda minima.Poate este cineva din zona,din Craiova,care ar putea sa le cumpere,mi le trimite intr-un mic pachetel cu ramburs(contravaloarea inversoarelor+taxa postala).Se gasesc si in Timisoara la RET,dar aceeasi poveste.Va multumesc.

Daniel, nu are echivalent in seria MMC ?
Link spre comentariu

Sincer ,nu stiu,Cristi.Am promisiuni de la YO2MHO,Fery,ca voi fi ajutat,mai ales ca el sta in Timisoara.Nu stiu,noi astia din Moldova parca am fi blestemati,nu gasesti un magazin mai serios de componente electronice.Cel putin,in Suceava,este un magazin "GENIUS',care are ceva piese,nu prea multe si sunt foarte nestiutori cand ii intrebi de ceva care are tangenta cu radio.

Link spre comentariu

Sincer ,nu stiu,Cristi.Am promisiuni de la YO2MHO,Fery,ca voi fi ajutat,mai ales ca el sta in Timisoara.Nu stiu,noi astia din Moldova parca am fi blestemati,nu gasesti un magazin mai serios de componente electronice.Cel putin,in Suceava,este un magazin "GENIUS',care are ceva piese,nu prea multe si sunt foarte nestiutori cand ii intrebi de ceva care are tangenta cu radio.

Daniel, vezi ca integratul asta ( numai in capsula SMD) se ofera ca mostre la ti. In 3 zile de la comanda e acasa la tine.
Link spre comentariu

O rugaminte am:nu are cineva doua invertoare CD ...

Sti echivalentul (ex) sovietic? Verifica-ti casuta de mesaje personale..

Se gasesc si in Timisoara la RET,dar aceeasi poveste..

E urmasa celebrei reviste de electronica care a aparut imediat dupa '89?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări