Dady Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 V-as ruga un cod ir pt acest model. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 sigur nu e pe unde radio wifi ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 ceva e putred in Danemarca , stimabile ... ia si posteaza o poza lizibila cu eticheta acestui tv ... Link spre comentariu
Dady Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 Acum 6 ore, iuliantv a spus: sigur nu e pe unde radio wifi ? https://www.google.com/search?q=cello+tt282&sca_esv=c959b87647eb8a0a&biw=1536&bih=703&sxsrf=ADLYWIKtWNtWuH4IDCCyosM2HXeUHzwkkQ%3A1735838207281&ei=_8l2Z-PiEKuA9u8PmrWCqQ0&oq=tt282&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp#vhid=QKYUzXx-2S3wOM&vssid=l Chiar acum, Dady a spus: https://www.google.com/search?q=cello+tt282&sca_esv=c959b87647eb8a0a&biw=1536&bih=703&sxsrf=ADLYWIKtWNtWuH4IDCCyosM2HXeUHzwkkQ%3A1735838207281&ei=_8l2Z-PiEKuA9u8PmrWCqQ0&oq=tt282&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp#vhid=QKYUzXx-2S3wOM&vssid=l e ceva in colaborare cu cello-tt282 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 (editat) daca ai tv-ul la indemina , atunci incearca asa ... M4U cod ...1204 , apoi 5735 , apoi 6058 ... nu este nimik ff sigur , dar chiar ce te costa sa incerci macar ? eu unul , trag nadejde ca telecomanda originala este cu emisie IR , pt ca nu am intilnit cu emisie RF pina acum decit la 3 marci mari si late , anume Sharp , Blaupunkt si Umc ...acestia 3 au fost pionierii deschizatori de drumuri ... mai nou , si Sony si LG si Samsung au imbratisat aceasta tehnologie ... Editat Ianuarie 2 de misuraelectronic Link spre comentariu
Dady Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 Acum 13 minute, misuraelectronic a spus: daca ai tv-ul la indemina , atunci incearca asa ... M4U cod ...1204 , apoi 5735 , apoi 6058 ... nu este nimik ff sigur , dar chiar ce te costa sa incerci macar ? nu mai am tv ul la mine,am incercat vreo 10 coduri si de la ariva dar n a mers Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 (editat) singurul cod de Ariva este 5735 , celelalte 2 de mai sus sint de Cello ... pina nu incerci citeva lozuri de la loterie , este ff clar ca nu ai cum sa cistigi in veci ...asa si aici , incercarea moarte n-are ! solutia certa si verificata 101% nu cred ca ti-o poate furniza nimeni , cita vreme acest model nu exista publicat in nici o baza de date serioasa din lume ... se mai pot face estimari de telecomenzi corecte pe baza sasiului din burta tv-ului si / sau pe baza procesorului de pe placa de baza , dar daca ai dat deja tv-ul , atunci este muuuult mai dificil asa ... Editat Ianuarie 2 de misuraelectronic Link spre comentariu
Dady Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: singurul cod de Ariva este 5735 , celelalte 2 de mai sus sint de Cello ... pina nu incerci citeva lozuri de la loterie , este ff clar ca nu ai cum sa cistigi in veci ...asa si aici , incercarea moarte n-are ! solutia certa si verificata 101% nu cred ca ti-o poate furniza nimeni , cita vreme acest model nu exista publicat in nici o baza de date serioasa din lume ... se mai pot face estimari de telecomenzi corecte pe baza sasiului din burta tv-ului si / sau pe baza procesorului de pe placa de baza , dar daca ai dat deja tv-ul , atunci este muuuult mai dificil asa ... Aveti dreptate,sa vedem daca mai e dispus sa l aduca proprietarul,ideea era sa nu pun omul degeaba pe drumuri. Asa este cu telecomenzile RF,incep sa se extinda la tot mai multe firme,dar inclin sa cred ca e IR. Cele RF sunt cam prohibitive din cauza pretului,majoritatea pesoanelor prefera sa inlocuiasca tv ul in astfel de cazuri Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 (editat) Acum 12 ore, Dady a spus: Aveti dreptate,sa vedem daca mai e dispus sa l aduca proprietarul,ideea era sa nu pun omul degeaba pe drumuri. Asa este cu telecomenzile RF,incep sa se extinda la tot mai multe firme,dar inclin sa cred ca e IR. Cele RF sunt cam prohibitive din cauza pretului,majoritatea pesoanelor prefera sa inlocuiasca tv ul in astfel de cazuri se inlocuieste moulul rf cu unul ir si se gaseste si un cod,cel putin la astea simple merge ok de ce zic ca e posibil sa fie rf? am gasit acelasi mainboard in baird ,cello,...si la unul din ele era pus in vanzare telecomanda rf pentru Baird as merge pe un cod MFY 1201 Editat Ianuarie 3 de iuliantv Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 Pai multe tv-uri fac doar on/off prin IR, restul comenzilor le fac prin bluetooth, cum adica inlocuiesti "modulul rf" cu unul ir ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 (editat) Acum 2 ore, modoran a spus: Pai multe tv-uri fac doar on/off prin IR, restul comenzilor le fac prin bluetooth, cum adica inlocuiesti "modulul rf" cu unul ir ? la sharp,blaupunkt era simplu schimbam modulul cu tot cu conectica,deci scoteam modululu rf cu tot cu led stby si fire conector si puneam un modul ir cu tot fire si conectica, teorectic ambele au un semnal ce trebuie sa ajunga in procesor,si semnalul acela cred ca e decodat printro informatie primita pe ir sau rf si nu toate telecomenzile au functie ir pentru on off dv cred ca va referiti la modelele mai noi cu android,telecomenzi pe bluethoot acelea au telecomanda mai speciala . dar de exemplu sharp blaupunkt cu RF nu au emitor ir pentru on-off Editat Ianuarie 3 de iuliantv Link spre comentariu
Dady Postat Ianuarie 3 Autor Partajează Postat Ianuarie 3 Im mod programare telecomanda longer am observat ca se lucreaza cu mai multe PID-uri la Ferguson,am programat o telecomanda de cautare dar nu am inclus decat 2 din PiD-urile gasite la aceasta marca,unul din ele corespunde cu Thomson. Am trimis un mesaj proprietarului sa vedem daca mai vine cu tv ul. Totusi cand l am deschis mi s a parut ceva in neregula,afisa aplicatii alb-negru,totusi in coltul unor aplicatii aparea ca un fel de sigla color. Ma gandesc sa nu fie si defect ca nu l am verificat in amanuntime Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum