Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

La multi ani !tv Ferguson model F50SFS4K TT282 SNCB14 18

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dady

6

• misuraelectronic

3

• iuliantv

3

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ceva  e  putred  in Danemarca , stimabile ... ia  si  posteaza  o  poza  lizibila  cu  eticheta  acestui  tv ...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, iuliantv a spus:

sigur nu e pe unde radio wifi ?

https://www.google.com/search?q=cello+tt282&sca_esv=c959b87647eb8a0a&biw=1536&bih=703&sxsrf=ADLYWIKtWNtWuH4IDCCyosM2HXeUHzwkkQ%3A1735838207281&ei=_8l2Z-PiEKuA9u8PmrWCqQ0&oq=tt282&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp#vhid=QKYUzXx-2S3wOM&vssid=l

Chiar acum, Dady a spus:

e ceva in colaborare cu cello-tt282

Link spre comentariu

daca  ai  tv-ul  la  indemina , atunci  incearca  asa  ...

M4U  cod ...1204 , apoi  5735  , apoi  6058 ...

nu  este  nimik  ff  sigur , dar  chiar  ce  te  costa  sa incerci  macar ? 

eu  unul , trag  nadejde  ca  telecomanda originala  este  cu emisie  IR , pt  ca  nu  am  intilnit  cu emisie   RF pina  acum  decit la  3  marci  mari  si  late , anume  Sharp , Blaupunkt  si  Umc ...acestia 3 au  fost  pionierii  deschizatori  de  drumuri  ...

mai  nou , si  Sony  si  LG  si Samsung  au  imbratisat  aceasta  tehnologie ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 13 minute, misuraelectronic a spus:

daca  ai  tv-ul  la  indemina , atunci  incearca  asa  ...

M4U  cod ...1204 , apoi  5735  , apoi  6058 ...

nu  este  nimik  ff  sigur , dar  chiar  ce  te  costa  sa incerci  macar ? 

nu mai am tv ul la mine,am incercat vreo 10 coduri si de la ariva dar n a mers

Link spre comentariu

singurul  cod  de  Ariva  este  5735  , celelalte 2  de  mai  sus  sint  de  Cello ...

pina  nu  incerci  citeva lozuri  de  la  loterie , este  ff clar  ca  nu  ai  cum  sa  cistigi  in  veci ...asa  si  aici , incercarea  moarte  n-are ! 

solutia  certa  si  verificata 101% nu  cred  ca  ti-o  poate  furniza  nimeni , cita  vreme  acest  model  nu  exista  publicat  in  nici  o  baza  de  date  serioasa  din  lume  ... 

se  mai  pot  face  estimari  de  telecomenzi  corecte  pe  baza    sasiului   din  burta tv-ului  si / sau  pe  baza  procesorului  de  pe  placa  de  baza ,  dar  daca  ai  dat  deja  tv-ul , atunci  este  muuuult mai  dificil  asa ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

singurul  cod  de  Ariva  este  5735  , celelalte 2  de  mai  sus  sint  de  Cello ...

pina  nu  incerci  citeva lozuri  de  la  loterie , este  ff clar  ca  nu  ai  cum  sa  cistigi  in  veci ...asa  si  aici , incercarea  moarte  n-are ! 

solutia  certa  si  verificata 101% nu  cred  ca  ti-o  poate  furniza  nimeni , cita  vreme  acest  model  nu  exista  publicat  in  nici  o  baza  de  date  serioasa  din  lume  ... 

se  mai  pot  face  estimari  de  telecomenzi  corecte  pe  baza    sasiului   din  burta tv-ului  si / sau  pe  baza  procesorului  de  pe  placa  de  baza ,  dar  daca  ai  dat  deja  tv-ul , atunci  este  muuuult mai  dificil  asa ...

Aveti dreptate,sa vedem daca mai e dispus sa l aduca proprietarul,ideea era sa nu pun omul degeaba pe drumuri.

Asa este cu telecomenzile RF,incep sa se extinda la tot mai multe firme,dar inclin sa cred ca e IR.

Cele RF sunt cam prohibitive din cauza pretului,majoritatea pesoanelor prefera sa inlocuiasca tv ul in astfel de cazuri

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Dady a spus:

Aveti dreptate,sa vedem daca mai e dispus sa l aduca proprietarul,ideea era sa nu pun omul degeaba pe drumuri.

Asa este cu telecomenzile RF,incep sa se extinda la tot mai multe firme,dar inclin sa cred ca e IR.

Cele RF sunt cam prohibitive din cauza pretului,majoritatea pesoanelor prefera sa inlocuiasca tv ul in astfel de cazuri

se inlocuieste moulul rf cu unul ir si se gaseste si un cod,cel putin la astea simple merge ok

de ce zic ca e posibil sa fie rf?

am gasit acelasi mainboard in baird ,cello,...si la unul din ele era pus in vanzare telecomanda rf

pentru Baird as merge pe un cod MFY 1201

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Pai multe tv-uri fac doar on/off prin IR, restul comenzilor le fac prin bluetooth, cum adica inlocuiesti "modulul rf" cu unul ir ?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, modoran a spus:

Pai multe tv-uri fac doar on/off prin IR, restul comenzilor le fac prin bluetooth, cum adica inlocuiesti "modulul rf" cu unul ir ?

la sharp,blaupunkt era simplu schimbam modulul cu tot cu conectica,deci scoteam modululu rf cu tot cu led stby si fire conector  si puneam un modul ir cu tot fire si conectica, teorectic ambele au un semnal ce trebuie sa ajunga in procesor,si semnalul acela cred ca e decodat printro informatie primita pe ir sau rf

si nu toate telecomenzile au functie ir pentru on off

dv cred ca va referiti la modelele mai noi cu android,telecomenzi pe bluethoot acelea au telecomanda mai speciala .

dar de exemplu sharp blaupunkt cu RF nu au emitor ir pentru on-off

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Im mod programare telecomanda longer am observat ca se lucreaza cu mai multe PID-uri la Ferguson,am programat o telecomanda de cautare dar nu am inclus decat 2 din PiD-urile gasite la aceasta marca,unul din ele corespunde cu Thomson.

Am trimis un mesaj proprietarului sa vedem daca mai vine cu tv ul.

Totusi cand l am deschis mi s a parut ceva in neregula,afisa aplicatii alb-negru,totusi in coltul unor aplicatii aparea ca un fel de sigla color.

Ma gandesc sa nu fie si defect ca nu l am verificat in amanuntime

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări