Simion Irinel Postat Decembrie 31, 2024 Partajează Postat Decembrie 31, 2024 Va salut domnilor colegi si la multi ani cu sanatate,asa cum spune titlul cumpar doua difuzoare pentru niste boxe,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 31, 2024 Partajează Postat Decembrie 31, 2024 La multi ani. De care difuzoare - de bas, de medii, de banda larga ? Si de ce impedanta ? Este important sa precizati. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Decembrie 31, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2024 Acum 3 minute, Shambala a spus: La multi ani. De care difuzoare - de bas, de medii, de banda larga ? Si de ce impedanta ? Este important sa precizati. Sunt de la doua boxe cu twetere cred ca de banda larga au fost. Chiar acum, Simion Irinel a spus: Sunt de la doua boxe cu twetere cred ca de banda larga au fost. Ca originalele sunt arse. Acum 1 minut, Simion Irinel a spus: Sunt de la doua boxe cu twetere cred ca de banda larga au fost. Ca originalele sunt arse. Indiferent de impedanta 4 sau 8 ohmi. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Ianuarie 1 Autor Partajează Postat Ianuarie 1 Anunt valabil. Link spre comentariu
nasturica Postat Ianuarie 1 Partajează Postat Ianuarie 1 2 difuzoare din boxe ITT provenienta boxe diferite dar cu proprietati identice,pret 100 ron ambele.Cauciuc moale fara reparatii. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 Anunt valabil in continuare. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 (editat) Daca nu gasesc aici pe forum va rog sa-mi recomandati si mie un magazin on line de unde sa pot cumpara dar sa fie din romania,va multumesc anticipat. Editat Ianuarie 2 de Simion Irinel Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Încearcă la PartySound. 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Visaton BG 20 ... raport bun pret calitate /pret se gaseste si in romania , la mai multi...merge si pe 2 cai si pe mai multe....SPL peste obisnuit....calitate germana... 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 BG 20 de la Visaton, 200 lei bucata. Variantă puțin mai ieftină ar fi de la Monacor, dar mergi pe Visaton. 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 https://www.soselectronic.com/ro-ro/products/visaton/bg-20-8-3020-46278 1 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 4 Partajează Postat Ianuarie 4 (editat) poate ajuta asa ceva https://www.facebook.com/marketplace/item/385159654282483/ Editat Ianuarie 4 de Dj_Dog Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Ianuarie 9 Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Anunt valabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum