sonic11 Postat Miercuri la 19:02 Partajează Postat Miercuri la 19:02 Tot azi am ridicat și eu, mulțumesc! Link spre comentariu
ionroata Postat Miercuri la 19:47 Partajează Postat Miercuri la 19:47 Vineri merg la posta. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Joi la 09:00 Partajează Postat Joi la 09:00 Va salut,am ridicat coletul,va multumesc multa sanatate va doresc. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Vineri la 14:23 Partajează Postat Vineri la 14:23 Buna ziua. A ajuns la mine transformatorul de la domnul Tanase. Sa imi spuneti cum sa procedam sa va fac plata. Multumesc O zi faina Link spre comentariu
fluffy38 Postat Vineri la 14:53 Autor Partajează Postat Vineri la 14:53 28 minutes ago, zsjkuki said: Buna ziua. A ajuns la mine transformatorul de la domnul Tanase. Sa imi spuneti cum sa procedam sa va fac plata. Multumesc O zi faina Buna ziua, eu mai adaug cate ceva, poate sunteti interesat si atunci facem socoteala. Oricum, si la dl Tanase mai am ceva datorii. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Vineri la 15:38 Partajează Postat Vineri la 15:38 Bine. Urmaresc postarile si la prima comanda o rezolvam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum