Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dezmembrari audio si nu numai

fluffy38

Postări Recomandate

Am expediat toate coletele si am uitat sa pun in colete;(le voi pune ulterior la eventuale expeditii viitoare)

pozitia 64, cele 4 radiatoare la @sonic11

pozitia 32, aparatul de masura vechi la @Tanase Ion, in schimb i-am pus traful de la 42.....care trebuia sa ajunga la @zsjkuki, il rog pe dl Tanase sa-i trimita traful fara ramburs si ma descurc eu apoi cu @zsjkuki, bineinteles ca plata expeditiei o fac eu.

lotul de banane mici cu fire la @deneinvins

Dupa ce toate coletele vor ajunge la destinatii si toata lumea va fi multumita , voi mai adauga si altele in topic.

Editat de fluffy38
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fluffy38

18

• okean

6

• Tanase Ion

6

• deneinvins

5

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, fluffy38 a spus:

Am expediat toate coletele si am uitat sa pun in colete;(le voi pune ulterior la eventuale expeditii viitoare)

pozitia 64, cele 4 radiatoare la @sonic11

pozitia 32, aparatul de masura vechi la @Tanase Ion, in schimb i-am pus traful de la 42.....care trebuia sa ajunga la @zsjkuki, il rog pe dl Tanase sa-i trimita traful fara ramburs si ma descurc eu apoi cu @zsjkuki, bineinteles ca plata expeditiei o fac eu.

lotul de banane mici cu fire la @deneinvins

Dupa ce toate coletele vor ajunge la destinatii si toata lumea va fi multumita , voi mai adauga si altele in topic.

Buna

Dl Tanase a fost primul cu postarea pt transformator, ulterior am vazut postarea dansului. 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, zsjkuki a spus:

Buna

Dl Tanase a fost primul cu postarea pt transformator, ulterior am vazut postarea dansului. 

Buna ziua, dupa ce ajunge vi-l trimit traful de la 42, eu am revendicat pct39 acea pereche de finali cu germaniu.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, Tanase Ion a spus:

Buna ziua, dupa ce ajunge vi-l trimit traful de la 42, eu am revendicat pct39 acea pereche de finali cu germaniu.

Aveti dreptate, asa este. Le-am incurcat eu. Scuze. Transformatorul este pt mine. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări