Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PA-D52

zainea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

6

• Bogdi16

3

• adircf

3

• radue

2

Top autori în acest subiect

... dar si filtrul ii cu componente bennic.

Si benic astia sunt cu folie extraterestra,taie mai bine sau ce :rolleyes: Aia galbeni sunt cei mai slabi de la eiFiltrul care 'cade' bine cu el nu e intotdeauna si cel mai potrivit,depinde si de restul.Ordinul 2 ar mai potrivit,ca sa nu tai de tot media,dar taiat jos va suna nasol,nu prea urca si clopoteste putin.Eu as zice undeva intre 2,5 si 3k(deci frecv de taiere pt tw,nu punctul de cross).Sper ca nu le faci pt auditii :smt033 :smt021
Link spre comentariu

Eu cand am zis sa "cada bine" m-am referit sa fie un filtru nici sa coboare prea jos sa sparg calota sau sa il ard nici sa fie prea sus sa am lipsa prea mare de frecventa.Il folosesc la cantat live. Cat despre difuzorul de 15 toli o sa pun ceva de medii-bas care o sa urce pana la vreo 2,5-3 KHz. La cantatul live se mai intampla cate-o microfonie,cate-o pocnitura accidentala etc.

Link spre comentariu

Si PA-D52 este un driver destul de bun in raportul calitate-pret

Nu am zis ca nu e bun la pretu ala. Ma refer la faptul ca pt aplicatii live e recomandat sa ai un driver pe masura....sa reziste la abuzuri.Sa nu vii peste 2 sapt pe forum sa cauti recone Kit...pt drivere.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări