zainea Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Va rog sa imi dati si mie o schema de filtru care "cade" bine pt driveru PA-D52 ,2 toli. Va multumesc! Link spre comentariu
radue Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Mai zi si cu ce difuzor vrei sa-l folosesti. Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 cu un difuzor de 15 toli mag m1532 Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Poti sa il tai minim pe la 2,5 . Recomandat ar fi cam 3-3,5 khz. Vezi cat iti urca wooferul . Ar fi recomandat filtru de ordinul 3 . Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 sunt useri ce l-au taiat pasiv la 2,2 Khz, dar si filtrul ii cu componente bennic. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ... dar si filtrul ii cu componente bennic.Si benic astia sunt cu folie extraterestra,taie mai bine sau ce :rolleyes: Aia galbeni sunt cei mai slabi de la eiFiltrul care 'cade' bine cu el nu e intotdeauna si cel mai potrivit,depinde si de restul.Ordinul 2 ar mai potrivit,ca sa nu tai de tot media,dar taiat jos va suna nasol,nu prea urca si clopoteste putin.Eu as zice undeva intre 2,5 si 3k(deci frecv de taiere pt tw,nu punctul de cross).Sper ca nu le faci pt auditii :smt033 :smt021 Link spre comentariu
crexy Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 eu il am taiat la 2.2khz , filtrul este de la userul shambala :supz:am si bennic pe pad taiat tot la 2200 si merge ok Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 Eu cand am zis sa "cada bine" m-am referit sa fie un filtru nici sa coboare prea jos sa sparg calota sau sa il ard nici sa fie prea sus sa am lipsa prea mare de frecventa.Il folosesc la cantat live. Cat despre difuzorul de 15 toli o sa pun ceva de medii-bas care o sa urce pana la vreo 2,5-3 KHz. La cantatul live se mai intampla cate-o microfonie,cate-o pocnitura accidentala etc. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Ar fii bine daca ai avea deja acel difuzor. Sa inteleg ca boxele vor merge mai mult pe cantat live? Recomand un driver mai STRONG....si neaparat protectii pe filtru. Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 Si PA-D52 este un driver destul de bun in raportul calitate-pret Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Si PA-D52 este un driver destul de bun in raportul calitate-pretNu am zis ca nu e bun la pretu ala. Ma refer la faptul ca pt aplicatii live e recomandat sa ai un driver pe masura....sa reziste la abuzuri.Sa nu vii peste 2 sapt pe forum sa cauti recone Kit...pt drivere. Link spre comentariu
radue Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Bogdi are dreptate.Totusi, daca tot vrei sa folosesti PAD52 atunci taie-l undeva peste 2.5-3 kHz, cu filtru cu de ordin cat mai mare; protectiile sunt obligatorii. Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 Dati-mi un exemplu de protectie in afara de bec Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 cea cu mosfeti Link spre comentariu
zainea Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 Asa adircf am ajuns unde trebuia dar de unde sa iau schema cu protectie mosfet? :smt022 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum