Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare magnetofon Kashtan

doru3160

Postări Recomandate

Acum 7 minute, mac01 a spus:

Ramane un cablaj si un pic programat si pentru mine! Multumesc!

Dar nu se poate ca la minutul 1,42 din acest videoclip?

Salut.

O sa incerc cum mai prind un pic de timp liber.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, BRANCA a spus:

Frumoasă construcție!TD62783 de unde le luați?Sunt cam "obsolete" şi pe piață apar cam numai chinezării...

Se găsește utc62783 prin românia, eu am td câteva bucăți bune.

Am folosit și de la chinezi și au fost ok.

Link spre comentariu

Eu am gasit cu 9 lei dar nu pot sa va dau link-ul ca voi le luati pe toate! Maine la prima ora sunt la magazin, le iau pe toate si voua nu va dau nimic! 😂

Are la Connex din Bucuresti...ma duc maine sa iau...vrea careva?

https://www.conexelectronic.ro/circuite-integrate-diverse/19597-TBD-62783-APG-DIP18.html?srsltid=AfmBOorformDS0rSZQVQ2kJCDc7kUgY_bu3YauyKddlAu107SpOvYsZo

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ia 4 bc. Daca fac eu comanda ma costa mai mult drumul. Le punem intr-un plic si ajung la Iasi. Platesc deranjul. Mie imi trebuie doar 2 dar cred ca o sa vina ambele placi la mine, deci e bine sa fie si integratele. Banii ii virez in cont.

Link spre comentariu

Care ambele placi? Ca n-am inteles nimic...iti trebuie doar 2 dar sa iau 4. Deci 4 vrei sigur?

Am scos si vfd-ul meu de la naftalina, nou, nelipit...credeam ca scrie in engleza...cand colo lievai si pravai.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Doua pt mine si doua pt bmwh548. Vor veni placile la o singura adresa. Ma gandesc ca nici el nu are integratele.Daca le are, imi raman mie de rezerva.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, doru3160 a spus:

Doua pt mine si doua pt bmwh548. Vor veni placile la o singura adresa. Ma gandesc ca nici el nu are integratele.Daca le are, imi raman mie de rezerva.

ok

Link spre comentariu
Acum 7 minute, sonic11 a spus:

ok

Vorbeam de integrate. Placile vor fi cate una de fiecare (deci doua bc), echipate cu pic programat..  Circuite 324 am.

Driverele le va cumpara mac01 si vor fi 4 bc pt doua placi. In final, toate astea vor sosi la Iasi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări