Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare magnetofon Kashtan

doru3160

Postări Recomandate

Daca esti dispus sa faci un modul plug and play contracost ma abonez la unul.

Am si eu modelul asta de Kashtan (in stare de functionare din fericire), dar daca se strica peste 5-10 ani vreau sa am o solutie la indemana pentru reparatie, sa nu caut acul in carul cu fan.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, mac01 a spus:

La un cablaj si un pic programat ma abonez si eu… daca se mai strange lumea! Am un vfd care sta degeaba. Va sta degeaba si dupa aceea… dar macar e complet! 😁😂Dar  nu se poate programa cu peak level si sa mearga un pic mai repejor? Sau e prea scurt pentru peak level?

Exista în schema un doi conzi de 10uf, ăștia dictează cât de repede  se face decrementarea și tot o data și incrementarea, puteți reduce valoarea lor astfel în cât sa placa ochiului.

Se poate implementa și placa level dar am zis va fie asemeni cu originalul, inițial făcusem un sw cu posibilitatea de dot/ bar.

Acum 34 minute, bmwh548 a spus:

Daca esti dispus sa faci un modul plug and play contracost ma abonez la unul.

Am si eu modelul asta de Kashtan (in stare de functionare din fericire), dar daca se strica peste 5-10 ani vreau sa am o solutie la indemana pentru reparatie, sa nu caut acul in carul cu fan.

Da va fi plug and play si in funcție de doritori in afara de ale mele va fi și nr de pcb-uri date în probuctie.

Link spre comentariu

Eu nu ma abonez, consider ca sunt abonat...😀

Acum 1 oră, mac01 a spus:

Dar  nu se poate programa cu peak level si sa mearga un pic mai repejor? Sau e prea scurt pentru peak level?

Cred ca sunt putine segmente in vfd pt asa ceva.

Link spre comentariu

Am spus acum câteva postări ca se poate cu lm3915 si cred ca se poate renunță si la tranzistori de comanda, lm3915 este capabil sa comande vfd-uri.

Link spre comentariu

Gata si pcb-ul...l-am pus pe junior la treaba.🤣

Cine vrea pcb sa spuna....astept maxim o saptamana si apoi dau pcb la fabrica.

Nu este cu obligatie, oricum fac pentru mine.

3D_PCB_PCB_VU-metru-Kashtan_2_2025-01-29 (1)_2025-01-29 (1).png

3D_PCB_PCB_VU-metru-Kashtan_2_2025-01-29 (1)_2025-01-29.png

3D_PCB_PCB_VU-metru-Kashtan_2_2025-01-29 (1)_2025-01-30.png

Editat de sonic11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări