sonic11 Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Și pozele promise... https://imgur.com/a/qwHB0Cl https://imgur.com/a/liZZF08 Link spre comentariu
doru3160 Postat 5 ore în urmă Autor Partajează Postat 5 ore în urmă Arata bine cablajele, să le vedem la treabă. Mi se pare mie, sau toate găurile vin lipite? Link spre comentariu
sonic11 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 9 minute, doru3160 a spus: Arata bine cablajele, să le vedem la treabă. Mi se pare mie, sau toate găurile vin lipite? La ce gauri faceti referire? Link spre comentariu
Alic Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Asa se vede in poza. Gaurile sunt gauri... Frumos lucrat, felicitari baiatului. Link spre comentariu
doru3160 Postat 5 ore în urmă Autor Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, Alic a spus: Gaurile sunt gauri... Noroc de asa lamuriri... Se vede in poza ca gaurile ar fi obturate de aliaj de lipit de la precositorire. Poate e doar iluzie optica din cauza unghiului de fotografiere. Link spre comentariu
sesebe Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Si mie mi se pare la fel ca are gaurile umplute cu cositor, dar rezolutia pozelor este prea mica pt a fi sigur. Link spre comentariu
sonic11 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Nu, nici vorba.... gaurile sunt stanate. Link spre comentariu
sonic11 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Nu au astia de la JLCPCB glume din astea in program....ii strangeam de gat Link spre comentariu
doru3160 Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Ma gandeam eu ca nu se face, dar asa se vede in poza... Link spre comentariu
sonic11 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Probabil din cauza culori mobilierului... Link spre comentariu
doru3160 Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Deocamdata am sters mistocariile, dar nu uitati ca oftopicul de sanctioneaza. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum