sonic11 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Și pozele promise... https://imgur.com/a/qwHB0Cl https://imgur.com/a/liZZF08 Link spre comentariu
doru3160 Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Arata bine cablajele, să le vedem la treabă. Mi se pare mie, sau toate găurile vin lipite? Link spre comentariu
sonic11 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 9 minute, doru3160 a spus: Arata bine cablajele, să le vedem la treabă. Mi se pare mie, sau toate găurile vin lipite? La ce gauri faceti referire? Link spre comentariu
Alic Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Asa se vede in poza. Gaurile sunt gauri... Frumos lucrat, felicitari baiatului. Link spre comentariu
doru3160 Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 1 minut, Alic a spus: Gaurile sunt gauri... Noroc de asa lamuriri... Se vede in poza ca gaurile ar fi obturate de aliaj de lipit de la precositorire. Poate e doar iluzie optica din cauza unghiului de fotografiere. Link spre comentariu
sesebe Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Si mie mi se pare la fel ca are gaurile umplute cu cositor, dar rezolutia pozelor este prea mica pt a fi sigur. Link spre comentariu
sonic11 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Nu, nici vorba.... gaurile sunt stanate. Link spre comentariu
Alic Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Parcă am fi copii. Cum să vină pcb-ul cu găurile pentru labele componentelor pline cu material de stanare? De aia am zis că găurile sunt găuri. Link spre comentariu
doru3160 Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 2 minute, Alic a spus: Cum să vină pcb-ul cu găurile pentru labele componentelor pline cu material de stanare? Uite-asa. Link spre comentariu
Alic Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Pai bătem chinezul și mașinăria de făcut cablaje. Link spre comentariu
doru3160 Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Nu faceai nimic, puneai placa pe plita si desfundai gaurile... Link spre comentariu
sonic11 Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Nu au astia de la JLCPCB glume din astea in program....ii strangeam de gat Link spre comentariu
doru3160 Postat 1 oră în urmă Autor Partajează Postat 1 oră în urmă Ma gandeam eu ca nu se face, dar asa se vede in poza... Link spre comentariu
sonic11 Postat 40 minute în urmă Partajează Postat 40 minute în urmă Probabil din cauza culori mobilierului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum