doru3160 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Acum, după ce am testat vumetrul cu led uri, parca nu-s convins ca cele cu vfd arată mult mai bine. O să-l refac pe cel original, și cel cu leduri îl voi monta tot într-un kashtan, dar în locul acometrelor, care oricum sunt compromise. Sunt întrerupte bobinele echipajului mobil. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 La 05.02.2025 la 14:58, Ovidanie a spus: VFD-ul asta este de Kashtan? Se numeste IVL1-11. Poate gaseste cineva vreo fisa tehnica. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Si o schema. jauza220st_in.djvu Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 (editat) https://imgur.com/a/CieKFae Editat Februarie 8 de mac01 Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Pana la urma arata foarte bine cu peak hold. Link spre comentariu
mannx Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 2 minute, djvas a spus: Pana la urma arata foarte bine cu peak hold. Acela este cu led. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Daca mai dureaza mult durerile facerii cu vfd, cred ca ma voi obisnui cu cel cu led, care doar impatimit sa fii de vfd, sa nu recunosti ca se misca nemaipomenit de bine. Si costa jumate din reparatia montajului cu vfd. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 9 Partajează Postat Februarie 9 Acum 17 minute, doru3160 a spus: Daca mai dureaza mult durerile facerii cu vfd, cred ca ma voi obisnui cu cel cu led, care doar impatimit sa fii de vfd, sa nu recunosti ca se misca nemaipomenit de bine. Si costa jumate din reparatia montajului cu vfd. Pcb-urile au fast date la fabrica. Vedeti dv. asta cu miscatu e relativa...pot să-l fac și pe asta sa zboare dar trebuie ținut cont ca trebuie sa afișeze și ce trebuie...e plina China de licurici din ăștia. În proiectul asta sa înglobat date de la un vu real și original. Dacă doream sa fac doar un " licurici" era de mult gata, apoi trebuie avut în vedere ca ceaa ce am expus aici este și testat..proiectat...compilat care înseamnă timp pierdut și nu putin. Pentru mine varianta led emana senzația de ieftin... 2 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 36 minute, sonic11 a spus: Vedeti dv. asta cu miscatu e relativa Sa stii ca nu a fost cu nici un repros. Daca nu imi convenea ceva, nu ma bagam. E bine ca am gasit posibilitatea asta de a rezolva magul. Deci nu e nici o problema, cand va fi gata, atunci va fi gata. Intre timp stam pe prispa, curatam pusca si vorbim prostii... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 2 ore, sonic11 a spus: Pentru mine varianta led emana senzația de ieftin... Cu asta nu sunt de acord. Si cred ca nici cei care au far cu led la masina nu sunt de acord. Un vumetru destept, poate fi cu led, poate arata bine si fara impresia de ieftin. Cel putin din ce am vazut ca vand chinejii. La ei e ieftin, dar doar pt ca produc in masa, nu lucreaza serie mica sau unicate. Un vumetru ca cel care l-am montat eu pe kashtan, in conditii de home made, iti cam iese pe nas, si nici nu-l scoti la fel cum e al lor. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Pcb-urile sunt pe drum, vedem când vor ajunge....sper cât mai repede! 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat Marți la 11:01 Partajează Postat Marți la 11:01 Am fost înștiințat de către Sameday ca expediția a fost înregistrată deci în 3..4 zile ar trebui sa apară pcb-urile. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum