Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare magnetofon Kashtan

doru3160

Postări Recomandate

Acum 20 minute, doru3160 a spus:

Ok, atunci vreau 2 pcb și doua pic programate. Le plătesc eu, dar vor merge cu comanda lui mac01, la adresa lui, de unde vor sosi la mine cu tot cu drivere, care sunt cumpărate. Dacă ceva nu e clar, sau intervin modificări, pot veni cu lămuriri. În privat aștept un Iban ca să fac transferul. 

Mulțumesc. 

Ok.

Înțeleg ca @mac01 este din București, dacă este asa pote le ia de la mine personal.

Link spre comentariu

Nu știu amănunte, dar am convenit asa, ca să nu fie 2 colete, unul cu drivere și unul cu pcb. Plătesc la un singur furnizor... 😀

Produsele le plătesc în cont, deci aștept datele. 

Link spre comentariu
Acum 43 minute, djvas a spus:

As face si eu unu ca prea frumos arata .... daca as avea VFD... 

Vorbim pe wa și rezolvam cumva

Editat de sonic11
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Un orizont de definitivare pcb ar putea fi posibil, sau e prea devreme încă? 

Sâmbăta sau cel târziu duminica dau comanda la jlc care ar trebui sa ajungă în doua săptămâni max.

Cei care mai vor pcb-uri mai au timp pana sâmbătă sa comande.

Link spre comentariu

Ok, e bine de stiut. E ca în stație când ți se afișează timpul de așteptare. Parcă trece mai repede. 🙂

Link spre comentariu

Nu pare de la nici un model de kashtan. Trebuie văzută configurația la pini. Mi se par cam puține terminale, față de câte segmente are, plus cifrele de pe mijloc. Cred ca are driverele integrate in capsula de pe sticla.  

Pe spate nu are marcat nimic? 

Link spre comentariu

Sugera un amic, să folosesc afișajele  VFD de la calculatoarele sovietice de birou, erau și cu 10 digiți. Barele vericale de la digiți ar fi segmentele ce trebuiesc aprinse. Ar fi 20 segmente pe fiecare canal.

Link spre comentariu

Nu prea se pupa cu ce este aici...vfd-ul  de la calculator are 10 digiți care trebuiesc multiplexati, asta de kashtan poți să-l socotești cu doi digiți.

Ca sa functioneze trebuie sa refaci tot de la 0.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări