doru3160 Postat Februarie 1 Autor Partajează Postat Februarie 1 Ok, confundasem cu o capsulă de tranzistor, și mă gândeam că a fost omis led-ul. E mai bine că am greșit eu. Se ține tare juniorul. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Cred ca mai trebuie si swich-ul care schimba secventele de rulare...rulare normala, peak hold sau dot-bar...sau un loc unde se pot trage doua fire pentru un astfel de contact. O intrebare...la oprirea alimentarii pic-ul ramane pe ultima secventa de rulare? 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Sunt și acelea prevazute, mai am un pic de bibilit la placa și o sa pun poza cu ia. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 2 Autor Partajează Postat Februarie 2 Kashtan 1 https://www.facebook.com/share/r/1Pzyhb6r3a/ O idee pt junior, să nu mai stea toată ziua cu nasu-n țâțe... Ca să fie treaba treabă, până montez la loc vfd ul, o să caut un buton de antrenare ca cel din poză. Este funcțional, dar inestetic. Noroc cu partea metalică rezistenta. O sa încerc o reconstituire cu rășină a plasticului lipsă, dar cred ca mai bun ar fi un buton de la un donator. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 (editat) Acum 5 ore, doru3160 a spus: Kashtan 1 https://www.facebook.com/share/r/1Pzyhb6r3a/ O idee pt junior, să nu mai stea toată ziua cu nasu-n țâțe... Ca să fie treaba treabă, până montez la loc vfd ul, o să caut un buton de antrenare ca cel din poză. Este funcțional, dar inestetic. Noroc cu partea metalică rezistenta. O sa încerc o reconstituire cu rășină a plasticului lipsă, dar cred ca mai bun ar fi un buton de la un donator. Cred ca am buton...nu cred ca merita efortul de al reconstri. Juniorul a lucrat la peack level... Daca e ok dam mai departe... edit: ma bat cu youtube.... Editat Februarie 2 de sonic11 4 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 2 Autor Partajează Postat Februarie 2 E doar părerea mea. E prea scurt afișajul ca să permită un efect vizibil, dar dacă asta nu e dificil, se poate lăsa ca o opțiune în funcționare. Eu zic sa trecem la next level și să demaram cu cablajul, până nu sparg vfd ul cât îl mut de colo colo. Sunt interesat de un buton în stare mai bună decât al meu. Mulțumiri juniorului pt implicare. PS- și eu m-am chinuit cu youtube când am vrut să postez vumetrul cu led. Am ales Facebook până la urmă. Link spre comentariu
MarianBal Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Daca nu va grabiti va cedez eu unul moka si la alegere din cele doua butoane comandate la d-nul @marianjoita. Deocamdata mai stau un pic sa se mai stranga cate ceva in cos. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Acum 46 minute, doru3160 a spus: E doar părerea mea. E prea scurt afișajul ca să permită un efect vizibil, dar dacă asta nu e dificil, se poate lăsa ca o opțiune în funcționare. Eu zic sa trecem la next level și să demaram cu cablajul, până nu sparg vfd ul cât îl mut de colo colo. Sunt interesat de un buton în stare mai bună decât al meu. Mulțumiri juniorului pt implicare. PS- și eu m-am chinuit cu youtube când am vrut să postez vumetrul cu led. Am ales Facebook până la urmă. Va fi ca opțiune...cine vrea o folosește cine nu, nu Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 2 Autor Partajează Postat Februarie 2 Acum 18 minute, MarianBal a spus: Daca nu va grabiti va cedez eu unul moka si la alegere din cele doua butoane comandate la d-nul @marianjoita. Nu mă grăbesc, dar chiar mi-a scăpat anunțul. Urmăresc topicul, ce-i drept nu în mod constant, dar nu am văzut nici un buton de kashtan, nici măcar acum, ca am aflat. Nu l-as fi ratat. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 (editat) Juniorul s-a tinut de cuvant si a terminat treaba...a mai retusat softu...a mai bibilit pcb_ul. Varianta finala. ....inca ma bat cu youtube... Faceti abstractie de la sunet...juniojul se odihneste. Schematic_VU-metru-Kashtan_2025-02-03.pdf vu kashtan1 v1.2.hex Editat Februarie 3 de sonic11 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 4 Autor Partajează Postat Februarie 4 Ok, mai departe cum va fi? Probabil va trebui o estimare cablaj plus pic programat si umblat la buzunar, ca să demaram execuția cablajelor. Fizic. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Treaba sta cam asa PCB 35lei PIC16f876A programat 20 lei Modulul complet fără vfd 120lei Plata se va face în cont în avans iar comanda va fi data sâmbăta. Cei care vor va rog sa confirmați aici în topic. 1 Link spre comentariu
mcxc Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Buna dimineata, va rog sa imi trimiteti, in privat, nr cont pentru doua module complete fara vfd. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Acum 19 minute, mcxc a spus: Buna dimineata, va rog sa imi trimiteti, in privat, nr cont pentru doua module complete fara vfd. Aveti mp. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 4 Autor Partajează Postat Februarie 4 Ok, atunci vreau 2 pcb și doua pic programate. Le plătesc eu, dar vor merge cu comanda lui mac01, la adresa lui, de unde vor sosi la mine cu tot cu drivere, care sunt cumpărate. Dacă ceva nu e clar, sau intervin modificări, pot veni cu lămuriri. În privat aștept un Iban ca să fac transferul. Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum