mac01 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă (editat) Eu m-am uitat acum pe schema pusa de @sonic11 si pe care am descarcat-o si nu-i trecuta valoarea. E sigur de 20Mhz? Editat 5 ore în urmă de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat 5 ore în urmă Autor Partajează Postat 5 ore în urmă Pana mea, eu o am trecuta pe schema, si e 20MHz. La pag 8 e cea descarcata de mine. Poate au fost variante de schema, dar ma gandesc ceasul e acelasi... Link spre comentariu
djvas Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Acum 3 ore, doru3160 a spus: Cred că nimeni nu s-a întrebat pana acum... TME tocmai a epuizat oferta, iar adelaida are la 23 lei/bc, dacă am reținut bine. Da MIC2981 ( UDN2981) ce are ? Face fix acelasi lucru si e "gasibil" si mai ieftin. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Acum 3 minute, djvas a spus: Da MIC2981 ( UDN2981) ce are N-are nimic, da nu m-am uitat dupa echivalente. Acum ca ai zis, nu l-am gasit nici scump... Link spre comentariu
djvas Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Eu am luat asta ultima data : https://www.lcsc.com/product-detail/Power-Distribution-Switches_XINLUDA-XD2981_C556270.html?s_z=n_*2981 Merg fara nici o greata si tot VFD-uri alimenteaza 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Cred, sunt de la chinez, de asta e mai ieftin. Sa vedem ce hotarasc si ceilalti. La cantitati mari, merita. La doua bc parca nu mai conteaza. Daca facem un grup, poate se aduna mai multe. Link spre comentariu
mac01 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) MIC 2981 vad ca este mult mai ieftin la TME...3 lei Hotarati-va.... ca nu mai duc la Connex daca nu-l mai vreti. Editat 4 ore în urmă de mac01 Link spre comentariu
djvas Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) What???? Ca iau 100 acum! Vezi ca nu are cum sa fie asha...de ieftin, ceva e gresit. @sonic11 de ce 16F876 ? ca e al dracu de scump si vechi.. se poate folosi 16F886 linistit, si la cat cod intuiesc ca ar fi in el chiar si 16F883. Editat 4 ore în urmă de djvas 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Pai tu nu vrei mai ieftine? Ma gandesc ca or fi bune. Le bagam pe soclu, ca m-am saturat de belit de la cablajul original Acum 4 minute, mac01 a spus: Hotarati-va.... ca nu mai duc la Connex daca nu-l mai vreti. Trebuie sa ne incadram cumva pana in 100 lei, altfel iese mai scump decat magul... Link spre comentariu
mac01 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Scuze bree...eram pe TME international si pretul era trecut in dolari....13,44 lei fara TVA. Deci ramane mai ieftin la chinezi la LSC sau ma duc maine dupa el la connex. Editat 4 ore în urmă de mac01 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Mic 2981 nu are nici o problema...doar ca TME nu-l aveau când am cautat eu. Quartul este de 20Mhz 2 Link spre comentariu
sonic11 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 54 minute, djvas a spus: What???? Ca iau 100 acum! Vezi ca nu are cum sa fie asha...de ieftin, ceva e gresit. @sonic11 de ce 16F876 ? ca e al dracu de scump si vechi.. se poate folosi 16F886 linistit, si la cat cod intuiesc ca ar fi in el chiar si 16F883. Am multe pe stoc si trebuie sa le pun la treaba, pentru doritori pot recompila pentru 886 sau altu, am mai spus in posturile trecute. Este la vanzari cu 14 lei... Cod.....6%...l-am ales pentru porturile disponidile mai mult si pt ca am destule. Editat 3 ore în urmă de sonic11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum